Home » » "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" Αυτό είναι το σώβρακο του Θόδωρου Πάγκαλου!

"ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" Αυτό είναι το σώβρακο του Θόδωρου Πάγκαλου!





Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φημίζεται για το χιούμορ του.

Οπως επίσης για την επιμονή του στη λεπτομέρεια, όταν πρόκειται για τη δημόσια εικόνα του. Με απλά λόγια, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μπορεί στο έργο του συντονισμού της κυβέρνησης να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά, μπορεί να έχει καθυστερήσει στη συγχώνευση και κατάργηση άχρηστων δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, αλλά τίποτα δεν του ξεφεύγει, όταν έχει να κάνει με το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Ετσι, αιφνιδίασε τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1) στέλνοντάς τους το πραγματικό εσώρουχό του.

Είχε προηγηθεί η μετάδοση ενός σκετς πάνω στο υπερμέγεθες σώβρακο του Θόδωρου Πάγκαλου, από τα ανοίγματα του οποίου έμπαιναν και έβγαιναν οι πρωταγωνιστές.

Μάθαμε, λοιπόν, με την ευκαιρία ότι κάτω από το παντελόνι του ο αντιπρόεδρος δεν κρύβει ό,τι κι ό,τι, αλλά βαμβακερό ύφασμα με τη βαριά υπογραφή Calvin Klein.

Είναι πραγματικά cult κατάσταση η προσήλωση του Νο2 της κυβέρνησης στην προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας σχετικά με το underwear του, αλλά εδώ και καιρό η δημόσια ζωή έχει γίνει κάτι σαν λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα, στο σενάριο της οποίας επιτρέπονται τα αστεία και λείπουν τα σοβαρά.


zoomnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news