Home » » Ηράκλειο: Και δεύτερη απόπειρα απαγωγής ανηλίκου

Ηράκλειο: Και δεύτερη απόπειρα απαγωγής ανηλίκου

 Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές Αρχές της Μεσσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης, ύστερα κι από δεύτερη απόπειρα απαγωγής ανηλίκου.

 Το συμβάν έγινε στις 20 του Ιανουαρίου, πριν από μία δηλαδή εβδομάδα στην κωμόπολη των Μοιρών. 

Η μητέρα του παιδιού που είναι από την Αλβανία ανέφερε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι αποφάσισε να το καταγγείλει, έστω και με καθυστέρηση, μετά τη δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης του πρώτου ανάλογου περιστατικού με πρωταγωνιστή 11χρονο αγόρι από χωριό της περιοχής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίδα", η μητέρα και το τετράχρονο παιδί της περπατούσαν στις Μοίρες μέρα μεσημέρι . Κάποια στιγμή χωρίς και οι ίδιοι να το καταλάβουν τους πλησίασε ένα όχημα τύπου τζιπ, χωρίς πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας.
Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο συνεπιβάτης άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, το οποίο πρόλαβε και γαντζώθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του για να προστατευτεί.
Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, τη στιγμή που το παιδί ξεκίνησε από το σπίτι του (σε χωριό της Μεσαράς) για να πάει στο φροντιστήριο Αγγλικών. Μάλιστα, μέχρι ενός σημείου το συνόδευε η γιαγιά του, η οποία όταν το άφησε λίγα μέτρα πριν το φροντιστήριο άκουσε τον ήχο από το σπινάρισμα των ελαστικών ενός τζιπ, που οδηγούσε ο μυστηριώδης δράστης.
Ο πατέρας του 11χρονου παιδιού, που μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίδα» είναι κατηγορηματικός. «Το παιδί μου δε λέει ψέματα. Προσπάθησα να το ξεγελάσω για να δω τι συμβαίνει, μήπως το έκανε για τους δικούς του λόγους, ακόμη και μηχανάκι του υποσχέθηκα ότι θα του αγοράσω αν μου πει την αλήθεια. Δεν άλλαξε ούτε μία λέξη από ότι μου είχε πει εξαρχής» αναφέρει ο ίδιος.
Ο μικρός, επιστρέφοντας από το μάθημα είπε το τι του συνέβη στους γονείς του. «Όπως μου είπε, ένα μαύρο αγροτικό όχημα 4Χ4 καταδίωξε το παιδί και το στρίμωξε σε ένα σημείο κοντά στην πλατεία του χωριού.

Ήταν βράδυ και όλοι ήταν στα σπίτια τους. Στο αγροτικό όχημα επέβαινε ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα και όπως πρόσεξε το παιδί, είχε ένα πρόβλημα στο αριστερό χέρι, ενώ στο δεξιό χέρι φορούσε ένα γάντι. Ο μικρός αν και ήταν φοβισμένος, μπόρεσε να ξεφύγει από το άτομο που μάλλον ήθελε να τον επιβιβάσει με το ζόρι στο αυτοκίνητό του».

Μετά το τελευταίο περιστατικό έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς του Α.Τ, του ΤΑΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ να είναι πολύ προσεκτικοί και να πραγματοποιούν ελέγχους εάν υποπέσει κάτι το περίεργο στην αντίληψή τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news