Home » » Φόβοι για ''τσουνάμι'' μεταναστών από την Αίγυπτο

Φόβοι για ''τσουνάμι'' μεταναστών από την Αίγυπτο

  Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στην οποία συμμετείχαν οι αρχηγοί της Αστυνομίας , του Λιμενικού και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Μετά τη σύσκεψη ο κ.Παπουτσής δήλωσε ότι "προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος κίνδυνος ανησυχίας, αλλά χρειάζεται προετοιμασία και ετοιμότητα".

Οπως αποφασίστηκε θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε στεριά και θάλασσα από αστυνομία και λιμενικό ενώ θα γίνονται και έλεγχοι ταυτοπροσωπίας σε όλους τους επιβάτες των πλοίων.


Σύμφωνα με τον υπουργό αν υπάρξει αυξημένη ροή μεταναστών στη χώρα, θα είναι υπό καθεστώς διεθνούς προσωρινής προστασίας όπως προβλέπει ο νόμος.


Όμως ο κ.Παπουτσής αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταναστών-απεργών πείνας.

''Κάποιοι, μάλιστα, εντός της χώρας, κινητοποιούν μετανάστες νόμιμους ή παράνομους σε μια περίοδο εξαιρετικά επικίνδυνη για τέτοιες ενέργειες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους φορείς και τις ενώσεις υπέρ των μεταναστών να αποτρέψουν τα μέλη τους από εκδηλώσεις που θα λειτουργούσαν ως εστίες ένταση''.

newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news