Home » » Προς εκτόνωση η κατάσταση στη Νομική - Απόφαση να μεταφερθούν σε νέο κτίριο στην Αθήνα

Προς εκτόνωση η κατάσταση στη Νομική - Απόφαση να μεταφερθούν σε νέο κτίριο στην Αθήνα

Προς εκτόνωση βαίνει η κατάσταση στη Νομική Σχολή, καθώς μετά από πολύωρη σύσκεψη αργά το βράδυ των πρυτανικών αρχών πάρθηκε η απόφαση ότι το Πανεπιστήμιο με τη συνδρομή τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θα μεταφέρουν τους περίπου 230 λαθρομετανάστες σε άλλο κτίριο.

Πρόκειται για ένα νέο κτίριο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής τοποθεσία του. Πάντως, η μεταφορά των λαθρομεταναστών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως μετέδωσε το Mega και ήδη όλο το βράδυ θα γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.


Πάντως, το κτίριο που θα μεταφερθούν δεν είναι δημόσιο αλλά ανήκει σε μία από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ωστόσο, είναι άγνωστο ακόμα εάν οι λαθρομετανάστες σκοπεύουν να εναντιωθούν σε αυτή την απόφαση κάτι που ουδείς μπορεί να προβλέψει τι εξελίξεις θα έχει.


Είχε προηγηθεί η αυστηρή διορία 24ωρών που είχε δώσει επί της ουσίας η κυβέρνηση, σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε υπο τον πρωθυπουργό ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε οτι "Δεν υπάρχει πρόθεση άσκησης βίας από την κυβέρνηση αλλά ούτε και να υποκύψει σε βίαιους εκβιασμούς".

newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news