Home » » ΝΔ: Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μεγάλα ποσά από το Δημόσιο

ΝΔ: Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μεγάλα ποσά από το Δημόσιο

Την απάντηση της κυβέρνησης στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ότι το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό  Ταμείο, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι όχι μόνο ήταν ενήμερη της «εκστρατείας» των μεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, αλλά τη χρηματοδότησε κιόλας. 

«Έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης. 

Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. 

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης- μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. 

Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

zoomnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news