Home » » VIVA CAVALIERE!!!

VIVA CAVALIERE!!!

Ο ιταλικός Τύπος δηµοσίευσε χθες αποµαγνητοφωνήσεις υποκλοπών τηλεφωνηµάτων κοριτσιών που δείχνουν πως οι γονείς τους και οι αδελφοί τους τα προέτρεπαν να συµµετάσχουν στα πάρτι του Μπερλουσκόνι. 

Η «Κοριέρε ντέλα Σέρα» επικαλείται τον αδελφό ενός από τα κορίτσια που συµµετείχαν στα πάρτι στην έπαυλη του Αρκορε, την κατοικία του πρωθυπουργού κοντά στο Μιλάνο, ο οποίος λέει από το τηλέφωνο στην αδελφή του:

«Αυτός εδώ [ο Μπερλουσκόνι] µπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήµατά µας, της µαµάς, δικά σου και δικά µου». «Ενα σωρό κορίτσια πέρασαν µπροστά από σένα, η Τζάντα, η Ιζαµπέλα, η Κριστίνα, ξύπνα κορίτσι µου!», λέει από το τηλέφωνο ο πατέρας της Μπάρµπαρα Φατζόλι, η οποία συµµετείχε σταπάρτι, σύµφωνα µε την «Κοριέρε».

Αναφερόµενη σε µια βραδιά µε τον Μπερλουσκόνι, η µητέρα της Ιρις Μπεράρντι ρωτάει από το τηλέφωνο την κόρη της: 

«Πόσα σου έδωσε; Πέντε [χιλιάδες ευρώ];» και εκείνη απαντά, «επτά». 

Τους έδειχναν τον δρόµο 

Η αριστερή «Λα Ρεπούµπλικα» κάνει λόγο για «µια δραµατική και ανησυχητική πραγµατικότητα: αυτή των πατέρων, µητέρων και αδελφών που δίνουν συµβουλές και υποδεικνύουν στις κόρες ή τις αδελφές τους πώς να προσελκύσουν την προσοχή και να γοητεύσουν τον αρχηγό της κυβέρνησης».


Η «Λα Στάµπα» καταγγέλλει «τον θλιβερό στρατό» των «γονιών που επιθυµούν να γίνουν πεθερικά του αρχηγού της κυβέρνησης». 

«Τα ντοκουµέντα της έρευνας για το σκάνδαλο Ρουµπιγκέιτ» είναι «σαν κοινωνιολογική διατριβή και φανερώνουν µια ιταλική οικογένεια ανάµεσα στη φιλοδοξία και την απελπισία», γράφει η «Κοριέρε. 

ΚΛΙΚ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news