Radio Roumeli News 98 FM Lamia *Tel 6975675005

ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ: 31.000 Έλληνες και 191.000 μετανάστες!

Φτάσαμε αισίως τα 11,3 εκατομμύρια στην Ελλάδα. Αλλά πόσοι είμαστε τελικά οι Έλληνες; 

Φόβοι για ''τσουνάμι'' μεταναστών από την Αίγυπτο

  Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στην οποία συμμετείχαν οι αρχηγοί της Αστυνομίας , του Λιμενικού και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Χ. Πασαλάρης: Ναι, θα τα καταφέρουμε, αλλά με άλλους ηγέτες

ΑΠΟΡΟΥΝ οι πολίτες πώς αυτοί οι 156 «μελλοθάνατοι» (πολιτικώς) της κυβερνητικής πλειοψηφίας της Βουλής (της πιο πλούσιας όλων των εποχών) εξακολουθούν να στηρίζουν μια ξενόδουλη εξουσία 

ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΧΛΑΔΙ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΩΝ...


 
ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΧΛΑΔΙ...
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΔΙΧΤΥΑ 
ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΩΝ...
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΩΡΟ EURO?

Σκοτία: Έπεσε από χαράδρα 300 μέτρων και τον βρήκαν όρθιο !!!

Απλά.... ξεσκόνισε το μπουφάν του ο ορειβάτης Άνταμ Πόττερ όταν σηκώθηκε μετά την πτώση που είχε από ύψος 300 μέτρων! 

Κι αν οι εξωγήινοι είμαστε εμείς;

Η θεωρία περί εξωγήινης προέλευσης της ζωής, δεν είναι καινούργια. Η ανακοίνωσή της όμως από επίσημα χείλη, προκαλεί εντύπωση.

Άννα Βαγενά: Να μετακομίσετε στο κέντρο της Αθήνας, κ. πρωθυπουργέ!

Με επιστολή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά τον καλεί να μετακομίσει ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας

Τραγωδία στα χιόνια - Σκοτώθηκε σκιέρ στο Μέτσοβο

Έχασε τη ζωή του ένας σκιέρ σήμερα στο Μέτσοβο.  Ο νεαρός μαζί με άλλους εκδρομείς, έκανε σκι στο χιονοδρομικό του Μετσόβου.

Στα άκρα τραβούν το σκοινί οι απεργοί πείνας

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία πείνας είναι οι 237 παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κτίριο της οδού Ηπείρου

"Πάρτε μας από τη κόλαση" !! Ετοιμα τα C-130 αλλά δεν μπορούν να φτάσουν εκεί για τους 150 Έλληνες της Αλεξάνδρειας

Τουλάχιστον 150 Έλληνες, από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να φροντίσει για την άμεση απομάκρυνσή τους από την πόλη,στην οποία επικρατεί αναρχία!

Φθιώτιδα: Τσακώνονται για το παγκάρι της εκκλησίας

Μήλον της έριδος μεταξύ ιερέα, εκκλησιαστικού συμβουλίου και πιστών έχει γίνει το παγκάρι του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής στις Κομποτάδες.
 

Ίδρυση εβραϊκών πολυ-φαρμακείων στην Ελλάδα

Τη στιγμή που η κυβέρνηση αλλάζει άρδην το νόμο για τη λειτουργία των φαρμακείων και διαβεβαιώνει πως οι αλλαγές αυτές θα έχουν θετική εξέλιξη για το κλάδο,  ένα έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω

Μύθοι και αλήθειες για τον Ελληνικό Καφέ

Ο ελληνικός καφές αποτελεί το αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων. 

Αφιερωμένο στο Δάσκαλο του Ελληνικού σχολείου...

Στον Δάσκαλο
Του Κωστή Παλαμά

ΝΔ: Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μεγάλα ποσά από το Δημόσιο

Την απάντηση της κυβέρνησης στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ότι το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό  Ταμείο, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

«Κλαμπ χριστιανών» η ΕΕ, λένε οι Τούρκοι

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τείνει να γίνει "ένα κλαμπ χριστιανών", δήλωσε σήμερα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν
 

Ξεδιψάστε με... μαριχούανα

Από τον Φλεβάρη κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική αγορά , το νέο αναψυκτικό, που θά έχει βασικό συστατικό την κάνναβη. 

Η NASA μπροστά σε μία σημαντική ανακάλυψη

Μπροστά σε µια από τις σηµαντικότερες ανακαλύψεις όλων των εποχών βρέθηκαν οι αστρονόµοι: έναν γαλαξία πολύ παλιό και ακόµη πιο µακρινό, που απέχει από τη Γη 13,2 δισεκατοµµύρια έτη φωτός.

Η μαστίχα Χίου, φάρμακο για τις παθήσεις του πεπτικού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, οι μαστιχοπαραγωγοί της Χίου κάνουν έρευνες εδώ και καιρό για τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του μοναδικού στον κόσμο προϊόντος.

Παπανδρέου: Ναι στην επιμήκυνση αποπληρωμής και όχι στην αναδιάρθρωση του χρέους

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ντι Πρέσε”ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει οτι ακόμη και εάν η Ελλάδα είχε μηδενικό χρέος, οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές θα έπρεπε να γίνουν

«Αφαίρεσαν»τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, από Βόλο και Λάρισα

Σειρά αντιδράσεων προκάλεσε, σε Βόλο και Λάρισα, η χθεσινή απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, να «αφαιρέσει» από τις δύο θεσσαλικές πόλεις τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης Κως και Ρόδος

"Βούλιαξαν" Κως και Ρόδος από την κακοκαιρία που έπληξε τα δύο νησιά και προκάλεσε πλημμύρες.

Σε αναζήτηση λύσης για τη διάσωση των πινάκων του Θεόφιλου...

Σε αναζήτηση λύσης για τη διάσωση των 86 πινάκων που εκτίθενται στο Μουσείο Θεόφιλου στη Βαρειά της Λέσβου βρίσκονται ο Δήμος -στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει το μουσείο- και η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο

Η φράση το ''αδύναμο φύλο'', που χρησιμοποιείται για τις γυναίκες, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,καθώς οι γυναίκες, όχι μόνο ζουν περισσότερα χρόνια από τους άντρες

ΠΑΤΡΑ: Eπειδή ήταν στρατιωτικός ακόλουθος των ΗΠΑ., δεν περίμενε στην ουρά.

Nόμιζε πως η ταυτότητα του Αμερικανικού Στρατού που έδειξε στον εφημερεύοντα φαρμακοποιό θα αποτελούσε και το «πάσο» του για να εξυπηρετηθεί χωρίς να περιμένει στην ουρά, στάθηκε, όμως, άτυχος! 

Υπάρχει Ζωή μετά το θάνατο;

Ένα νοσοκομείο στο Λονδίνο βοηθά τους επιστήμονες να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν. 

Ο Έλληνας δεν "κόβει" το σεξ!!

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει… κόψει πολλά στους Έλληνες το sex όμως δεν έχει σταματήσει να αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της ζωής τους!

Γιακουμάτος: "Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Βουλή και τους ξέρουμε"

«Φωτιές» άναψε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος, ότι  στην Βουλή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι μάλιστα το κρύβουν και δημιουργούν οικογένειες – βιτρίνες.

Θα ζητούν ταυτότητες σε όλα τα πλοία για την έκδοση εισιτηρίων

Κάηκαν στο χυλό φυσάνε και το γιαούρτι στο υπουργείo Προστασίας του Πολίτη όπου υπάγεται και το Λιμενικό Σώμα. 
 

Ανησυχία για τη νέα γρίπη στην Ελλάδα !

Άλλοι τρεις άνθρωποι προστέθηκαν στον κατάλογο με τα θύματα της εποχικής γρίπης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα σε 12.

Ηράκλειο: Και δεύτερη απόπειρα απαγωγής ανηλίκου

 Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές Αρχές της Μεσσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης, ύστερα κι από δεύτερη απόπειρα απαγωγής ανηλίκου.

Κακοκαιρία πλήτει τη Φθιώτιδα

Στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου σημειώνονται προβλήματα, αφού το ύψος του χιονιού έχει ήδη φτάσει τα 15 εκατοστά.

Η Αίγυπτος φλέγεται!!!

Η οργή του αιγυπτιακού λαού εναντίον της κυβέρνησης Μουμπάρακ έχει κατακλύσει τις πόλεις της Αιγύπτου, οι δρόμοι θυμίζουν εμπόλεμες ζώνες

ΝΟΜΙΚΗ : Aποχώρηση των 250 παράνοµων µεταναστών...

Στις 3.30 το πρωί άρχισε τελικά η αποχώρηση των 250 παράνοµων µεταναστών και δεκάδων υποστηρικτών τους από το κτίριο της Νοµικής Σχολής. Πραγµατοποιώντας πορεία κατευθύνθηκαν προς το κτίριο «Υπατία», στην Πατησίων, που τους παραχωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του, τον γνωστό δηµοσκόπο Ντ. Ρουτζούνη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! Αρσενικό στην ατμόσφαιρα της Αθήνας !

Αρσενικό στην ατμόσφαιρα της Αθήνας ανακάλυψαν επιστήμονες που εξέτασαν για πρώτη φορά τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στον αέρα του Λεκανοπεδίου.

Τα παιδιά μας διδάσκονται: Δεν είναι ελληνικά τα Ίμια!

«Βόμβα» πολλών μεγατόνων και ένα απρόσμενο δώρο στην Τουρκία περιέχεται στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία»

Τέρμα οι λουκουμάδες!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao το οποίο δημοσιεύει και την δίαιτα, ο πρώην πρωθυπουργός τρώει πλέον μόνο ψητά "στεγνά" κρέατα και σαλάτες. 

Τουρκική φρεγάτα -πάλι- στην Εύβοια!

Νέα τουρκική πρόκληση! Φρεγάτα του τουρκικού στόλου έφθασε μέχρι την Εύβοια!

ΝΟΜΙΚΗ - Εκπρόσωπος των απεργών: "Εάν κάνει επέμβαση η αστυνομία τότε θα πρέπει να φέρουν και φέρετρα"

Μαραθώνιες είναι οι διαβουλεύσεις έξω από την είσοδο της Νομικής Σχολής ανάμεσα στους δύο εισαγγελείς και τους εκπροσώπους των μεταναστών

Θεσσαλονίκη: ''Διέσυρε'' τη φίλη του στο facebook!

Δράστης ένας 45χρονος και θύμα μία 33χρονη, που ειδοποιήθηκε από φίλους της για τα όσα συνέβαιναν εν αγνοία της στο ίντερνετ.

Προς εκτόνωση η κατάσταση στη Νομική - Απόφαση να μεταφερθούν σε νέο κτίριο στην Αθήνα

Προς εκτόνωση βαίνει η κατάσταση στη Νομική Σχολή, καθώς μετά από πολύωρη σύσκεψη αργά το βράδυ των πρυτανικών αρχών πάρθηκε η απόφαση ότι το Πανεπιστήμιο με τη συνδρομή τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θα μεταφέρουν τους περίπου 230 λαθρομετανάστες σε άλλο κτίριο.

Γερμανία: Έλεος! Δεν θέλω άλλο σεξ!!

Ένας Τούρκος, κάτοικος της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, κάλεσε την αστυνομία, για να τον βοηθήσει να γλυτώσει από τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορέξεις της συζύγου του

Ούτε ένας βουλευτής δεν έδωσε αίμα!

Ούτε ένας βουλευτής δεν προθυμοποιήθηκε να προσέλθει προκειμένου να δώσει αίμα κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας που διοργάνωσε προ ημερών ο σύλλογος των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου

Σέρρες: Ελεύθερος ο σπουδαστής που είχε 200 βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Ελεύθερος με την υποχρέωση να καταβάλλει εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο 25χρονος φοιτητής, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου

Γλίτωσε στο "παρά πέντε" το ξύλο ο Kώστας Σημίτης

Νωρίς το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα 50 νεαρών που μόλις κατάλαβαν ποιός είναι ξεκίνησαν να βρίζουν και να φτύνουν

Γλέζος: “Το άσυλο είναι αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση”

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στην κατάληψη της Νομικής από τους μετανάστες έκανε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανόλης Γλέζος.

Διορία 24 ωρών από την κυβέρνηση, για λήξη της κατάληψης της Νομικής

Περιθώριο 24 ωρών για να λήξει η κατάληψη της Νομικής έδωσε επί της ουσίας η κυβέρνηση.

Τουρκία : Γάιδαρος υπέστη βιασμό από τέσσερα άτομα!

Είναι να τρελαίνεται κανείς από την είδηση που έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες, σύμφωνα με την οποία ένας γάιδαρος που έμεινε πεινασμένος στην περιοχή Μίλας,  ανέβηκε στα βουνά για να βρει φαγητό , αλλά υπέστη βιασμό από... τέσσερα άτομα.

ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ : "ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΤΙΝΤΗΣ"!!

 ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Οξύτατο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πολιτικού συντάκτη Γιώργου Βλάχου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου έγινε χθες στο καφενείο της βουλής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news