Radio Roumeli News 98 FM Lamia *Tel 6975675005

Liberation: Ο Έλληνας δεν χόρεψε και ούτε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι!

Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Liberation…
 «Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι...
επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Οι ΄Ελληνες κόβουν το ούζο και το απολαμβάνουν οι Γερμανοί!


Η οικονομική κρίση «χτύπησε» ακόμα  και το εθνικό ποτό μας ποτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκανε το Associated Press στην Λέσβο, με αποτέλεσμα οι Έλληνες πλέον να λένε το ούζο… ουζάκι!

"Ευχαριστούμε τους πολιτικούς που μας βοήθησαν να κλείσουμε τα μαγαζιά μας"

Δεκάδες μαγαζιά έχουν κλείσει στο Ηράκλειο Κρήτης μόνο το 2012. Μία θλιβερή πραγματικότητα που ανάγκασε τους εμπόρους να στείλουν τα δικά τους ευρηματικά μηνύματα σε αυτούς που τους στέρησαν την δουλειά τους , την επιχείρησή τους και κατ’ επέκταση την ζωή τους.Τους πολιτικούς.

Ρέθυμνο : "Μπλόκο"στη Χρυσή Αυγή - Φτιάχνουν "Αντιφασιστικό Μέτωπο"

Στη σύσταση αντιφαστιστικού μετώπου προχωρούν πολίτες του Ρεθύμνου σε μια πρωτοβουλία αντίδρασης για την εκλογή του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. 

Ιατρόπουλος: Η γιαγιά Σταυρούλα!

* Παγκοσμιοποίηση δεν θέλατε μεγαλοτραπεζίτες μου;
Την απόλυτη δύναμη πάνω στον πλανήτη δεν επιζητείτε;
Το παλιό όνειρο της κοσμοκρατορίας, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Αλέξανδρος, αυτό που πέρασε για λίγο απ το μυαλό του Ιούλιου Καίσαρα και του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, αυτό που ο Χίτλερ κρυφάγγιξε στα πιο απόκρυφα δωμάτια του ανορθόδοξου μυαλού του, αυτό δεν κυνηγάτε εδώ και διακόσια τόσα χρόνια;
* Ε, λοιπόν, σας έχω νέα!


H NASA πειραματίζεται με... ελιξίριο νεότητας

«Το δέρμα είναι ο πρώτος σωματικός ιστός, ο οποίος εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτινοβολίες και γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητο στην οξειδωτική πίεση. Η μελέτη μας δείχνει ότι ωφελείται πολύ από μία μείωση αυτής της πίεσης. Η επίδραση στο δέρμα μπορεί να τροποποιηθεί με ταχύτητα και το δέρμα μπορεί να θεραπευτεί μόνο του, πίνοντας AS 10» υποστηρίζει ο δρ. Ααρον Μπάρσον, καθώς σχολιάζει έρευνά του, σύμφωνα με την οποία η ημερήσια κατανάλωση ενός ειδικού υγρού διατροφικού συμπλέγματος, το οποίο αναπτύχθηκε από συνεργασία επιστημόνων της NASA, είναι ικανή να αντιστρέψει τις δερματολογικές ενδείξεις της γήρανσης σε περίπου τέσσερις μήνες.

Άγρια επίθεση του Χάρρυ Κλύνν στην Ρεπούση – «Μολύνει την Βουλή»

Έλληνες του Πειραιά, Πόντιοι του Πειραιά ο φαρμακογλυκομίλητος Φώτης Κουβέλης έχει υπεύθυνη παιδείας στο κόμμα του και υποψήφια βουλευτή Πειραιά και νήσων την υμνήτρια του σφαγέα Κεμάλ, Μαρία Ρεπούση, που δε δέχεται ότι υπήρξαν Έλληνες θύματα στη Μικρά Ασία και στον Πόντο… (Ακούστε την με πόση περιφρόνηση και μίσος το διακηρύσσει!!)

Τσελέντης: "Θέμα χρόνου ένας ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα"

Tους φόβους για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα, τον οποίο είναι θέμα χρόνου να βιώσουμε, εξέφρασε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.
Μάλιστα είχε τονίσει πως ο σεισμός θα έχει «επιπτώσεις στην Ελλάδα και αυτό γιατί η αντισεισμική θωράκιση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί ως μη επιλέξιμη δαπάνη, με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και τους παρατρεχάμενους, οι οποίοι νομιμοποιούν τα αυθαίρετα που δεν έχουν κανέναν αντισεισμικό έλεγχο.


Έκθεση Goldman Sachs: "Μνημόνιο τέλος για Ελλάδα - Μένει όμως στο ευρώ"

Έκθεση αξιολόγησης κινδύνου της Goldman Sachs επιβεβαιώνει ότι Μνημόνιο τέλος για την Ελλάδα, αλλά και παραμονή εντός του ευρώ!
Συγκεκριμένα στην έκθεση που φέρνει στην δημοσιότητα το Defencenet.gr αναφέρεται ότι: "'Οποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, θα επιλέξει να κινηθεί εντός ευρωζώνης, αλλά δεν πρόκειται να εφαρμόσει το Μνημόνιο.


....Ως αποτέλεσμα αυτό θα οδηγήσει σε παύση της εξυπηρέτησης του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας από την τρόϊκα. Κάτι τέτοιο δεν θα συνιστά από μόνο του

ΜΟΣΧΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο Ι. Βορόμπιεφ, πρόεδρος του ρωσικού ομίλου Almaz-Antey, υπογράφουν τη σύμβαση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων TOR-M1.

Θέλουν να ξανακάνουν τζαμί την Αγία Σοφία!

Ετοιμάζονται να βεβηλώσουν ξανά το σύμβολο...
της Ορθοδοξίας, την «εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας», στην Πόλη! Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις πολλών... ισλαμιστικών οργανώσεων, οι οποίες γίνονται υπό τις ευλογίες του τουρκικού κράτους.

Ο Σπανούλης φωτογραφήθηκε με τη σημαία των Σκοπίων


Με τη σημαία των Σκοπίων στα χέρια φωτογραφήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού...
ποζάρει δίπλα στον Πέρο Άντιτς και χαμογελά. Το κείμενο δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του γειτονικού κράτους και όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο 30χρονος σέντερ είχε υποσχεθεί να βγάλει φωτογραφία με τη σημαία των Σκοπίων σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτούσε την Ευρωλίγκα


http://www.thestival.gr/society/item/33761-o-spanoylis-fotografithike-me-ti-simaia-ton-skopion

Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΜΜΕ τη Δευτέρα

Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας πανελλαδικά πραγματοποιείται την Δευτέρα, μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ Η απεργία ξεκινά στις 6 το πρωί της Δευτέρας, 28 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, ενώ ανοιχτό παραμένει το

Ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει τη χρήση οβίδων πυροβολικού και αρμάτων μάχης στη Χούλα της Συρίας

Οι παρατηρητές του ΟΗΕ στη Συρία επιβεβαίωσαν ότι οβίδες πυροβολικού και αρμάτων μάχης χρησιμοποιήθηκαν εναντίον κατοικημένης περιοχής της πόλης Χούλα στη Συρία, όπου τουλάχιστον 108 άνθρωποι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, σκοτώθηκαν, όπως αναφέρει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν σε σημερινή του επιστολή προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η επιστολή του Μπαν, την οποία έχει στην κατοχή του το Ρόιτερς, αναφέρει ότι οι παρατηρητές «είδαν

6 Ιουνίου 2012: Διάβαση της Αφροδίτης

Στις 6 Ιουνίου 2012 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον δίσκο του Ήλιου. Στην Ελλάδα η διάβαση θα είναι μερικώς ορατή και θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε το τελευταίο μέρος της. Η επόμενη φορά που θα συμβεί ξανά μια διάβαση της Αφροδίτης θα είναι το 2117!!!


"Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση"!

Μέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος, η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πρώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης. 

Spiegel: Οι Γερμανοί ζηλεύουν τους ‘Ελληνες για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις!

Ενας στους δύο Γερμανούς δηλώνει ανίκανος να χαρεί οτιδήποτε λόγω του άγχους. Ενας στους έξι, μόνο, θυμάται μια στιγμή που χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται τις επιδόσεις τους και όχι την πράξη.

Άγκυρα: «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων»

Την πάγια θέση της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε η γενοκτονία των Ποντίων, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την ημέρα ανά τον ελληνισμό, επανέλαβε μέσα από ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Support for Greece: 20 νομπελίστες στηρίζουν την Ελλάδα

Είκοσι δύο επιφανείς ξένοι επιστήμονες, 20 από τους οποίους είναι νομπελίστες στους τομείς των θετικών επιστημών (Ιατρική-Φυσιολογία, Φυσική και Χημεία), δημοσίευσαν επιστολή στο διεθνούς κύρους περιοδικό "Science", με την οποία ζητούν τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της Ελλάδας, ώστε να βγει από τη σοβαρή κρίση.

Γκίντερ Γκράς: "Εσύ η Ευρώπη, θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε"

Σε αυτό το ποίημα, με τίτλο "Η ντροπή της Ευρώπης", που δημοσιεύεται αύριο Σάββατο και στην έντυπη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας, ο Γκρας προειδοποιεί την ΕΕ: "Εσυ η Ευρώπη, θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε".


AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με ... το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!
 Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

"Συγγνώμη" από τον Ιατρικό Σύλλογο Γερμανίας για τα εγκλήματα των Γερμανών γιατρών στον Β'ΠΠ

"Συγγνώμη" από τα θύματα εγκλημάτων που διέπραξαν ή στα οποία συμμετείχαν συνάδελφοί τους στη Γερμανία από την άνοδο στην εξουσία του Α. Χίτλερ μέχρι το 1945, ζήτησε ο Ιατρικός σύλλογος Γερμανίας με 67 χρόνια καθυστέρηση.


"Βάλτε Barcode σε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη"

Το ότι τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη χρησιμοποιούνται για να εγκαθιδρυθεί ένα Παγκόσμιο Καθεστώς είναι πια γνωστό. Όπως και το ότι για το καλό μας θα πρέπει η προσωπική μας ζωή να υποταχθεί στην πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των Παγκόσμιων Αρχών γιατί θα είναι καλοί άνθρωποι και δεν θα πρέπει να τους φοβόμαστε. Έτσι εφευρέθηκε το reality show Βig Brother για να συνηθίσουμε να γινόμαστε ρόμπες δημοσίως,και να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Το προχωράνε παραπέρα, τι καλύτερο από το νας μας τσιπάρουν όλους, και για αυτό το λόγο έχουν βρει και "εθελοντές" για να μας πείσουν.Tο redskywarning.blogspot.com κάνει την ακόλουθη ανάρτηση που μας προβληματίζει.

Ρωσία προς τρόϊκα: "Αν δεν θέλετε παγκόσμια κατάρρευση προστατέψτε την Ελλάδα"

"Καμπανάκι" κτύπησε στην τρόϊκα η Μόσχα πριν από λίγο αναφορικά με την Ελλάδα και σε συνέντευξη ποιυ παραχώρησε ο επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας Μιχαήλ Ντμιτρίεφ (ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το πρόγραμμα της ελληνορωσικής διακρατικής συμφωνίας για τα ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL) προειδοποίησε την τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ) ότι:     "Αν ωθήσετε την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη μπορεί να πυροδοτήθει όχι απλά ευρωπαϊκή, αλλά νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα συμπαρασύρει τις τιμές του πετρελαίου και θα δημιουργήσει επιπτώσεις πολύ χειρότερες από αυτές του 2008" .


Ετοιμάζεται ατομικό τεστ AIDS που θα γίνεται στο σπίτι

Ένα γρήγορο ατομικό τεστ που κάθε ενδιαφερόμενος θα αγοράζει μόνος του και θα το κάνει στο σπίτι του... για να ελέγξει αν είναι θετικός στον ιό HIV του AIDS, έρχεται πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, καθώς μία 17μελής ειδική συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή στις ΗΠΑ αποφάνθηκε ομόφωνα ότι το τεστ, με την ονομασία OraQuick, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. 

Το δικό του κόμμα, το «ΕΑΜ» ιδρύει ο Γιώργος Τράγκας!

Το δικό του «ΕΑΜ» ιδρύει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, που το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοίνωσε νέο πολιτικό κόμμα, με επωνυμία: «ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», που φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ντ. Κ. Μπεντίτ: Γεμάτο ψέμματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Είναι ηλίθιο και τρέλα!

Κατηγόρησε την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, και χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα τους ως «ηλίθιο» και «τρέλα».

"Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90χρονη μητέρα μου...ξέρει κανείς μια λύση;"

Είναι στιγμές που η δημοσιογραφική πένα δεν μπορεί να απεικονίσει τη δύναμη των γεγονότων. Είναι στιγμές που είναι προτιμότερο να σιωπούμε και απλώς να σκεφτόμαστε, να προβληματιζόμαστε, να ζητάμε μια λύση για κάποιον συνάνθρωπό μας στην καθημερινότητα. Για κάποιον που απλά αύριο μπορεί να μην είναι εκεί...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα, 24 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ
(ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 23/5/2012)

 

Π. ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ Συναντήθηκα σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José-Manuel Barroso, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy, τον Πρόεδρο της Γαλλίας François Hollande, και την Καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel.
                Τόσο κατά τις συναντήσεις όσο και κατά το ανεπίσημο δείπνο με τους ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έγινε απολύτως σαφές ότι οι εταίροι θεωρούν αυτονόητο γεγονός ότι η Ελλάδα

Βαριές καταγγελίες Καρατζαφέρη - Μιλάει για χρηματισμό στελεχών του

«Είναι πράγματα που φοβίζουν και πανικοβάλουν αυτόν που γνωρίζει. Μου είπαν βουλευτές μου, ότι τους προσέγγιζαν και ότι κάποιοι προθυμοποιήθηκαν να τους "λύσουν τα προβλήματά τους". Ήξεραν αναλυτικά τι λογαριασμό είχαν και τι χρωστούσαν σε κάθε τράπεζα και πως θα μπορούσε "να μηδενιστεί". Όλα αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα κόμμα. Σαφώς τους τα δώσανε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο "Βήμα fm".


Πάτρα: Του επιτέθηκαν και του άρπαξαν 50 ευρώ

Ξυλοκόπησαν άγρια έναν ηλικιωμένο άνδρα δύο λαθρομετανάστες, με σκοπό να του αρπάξουν το πορτοφόλι. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, το βράδυ της Τρίτης. 

Γερμανικά ΜΜΕ για Τσίπρα: "Ο ζητιάνος της Ευρώπης"

Σφοδρή κριτική ασκούν στον Αλέξη Τσίπρα τα ξένα μέσα ενημέρωσης και κυρίως τα γερμανικά που μιλούν για τον … ζητιάνο της Ελλάδας!

Σόιμπλε: «Να μην παρασυρθούν από δημαγωγούς οι Έλληνες»

Πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει η λογική και ότι οι Έλληνες δεν θα παρασυρθούν από δημαγωγούς οι οποίοι θέλουν να τους κάνουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν ανώδυνες λύσεις στα προβλήματά τους, υποστηρίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη γερμανική εφημερίδα Mannheimer Morgen.

Φράγκος από Κάρπαθο:"Ούτε βήμα πίσω σε θέματα εθνικής κυριαρχίας"

Άλλαξε το πρωτόκολλο και απευθυνόμενος πρώτα απ΄όλα στον αδελφό του Κώστα Ηλιάκη και μετά στους επίσημους ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος σε μία σύντομη ομιλία του επεσήμανε ότι “μπορεί να έχεις απώλειες στον οικονομικό τομές αλλά σε κάθε περίπτωση όταν χάσεις γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά,αυτά δεν ανακτώνται”.


Δεύτερη νύχτα "πολέμου" στην Πάτρα - "Βροχή" από μολότοφ και δακρυγόνα

 Από τις 18:00 οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν ξανά, διαμαρτυρόμενοι για τους παράνομους μετανάστες στην περιοχή, με αφορμή τη δολοφονία του 30χρονου Έλληνα, για την οποία κατηγορούνται παράνομοι μετανάστες.
Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, απόψε ξεκίνησαν νέα επεισόδια στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Πειραικής Πατραικής.

Κρανοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών προς τους συγκεντρωμένους.


Οι "εθνικιστές" της Φθιώτιδας πιστοί στον Καρατζαφέρη

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον ΛΑΟΣ, με "συνωστισμό" υποψηφίων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 


Άγνωστη λέξη η προφύλαξη στο σεξ για τους Έλληνες

«Παίζουν» με τον κίνδυνο οι Έλληνες στο σεξ. Κι αυτό διότι, όπως προκύπτει τουλάχιστον από έρευνες, δεν γνωρίζουν ούτε από αντισύλληψη αλλά ούτε και από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας παρουσιάστηκε μια εθνική επιδημιολογική μελέτη γνώσεων των ελλήνων εφήβων που αποδεικνύει τα παραπάνω.

Δεν της δίνουν το νεογέννητο παιδί της αν δεν πληρώσει!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC για τα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια. Κι όμως τα όσα θα διαβάσετε συμβαίνουν στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ ανήκει στο BBC. Όπως αναφέρει αρκετοί Έλληνες δεν έχουν πλέον ασφαλιστική κάλυψη γιατί είναι άνεργοι ή απασχολούνται με μαύρη εργασία.

Τουρκικές εταιρείες φτιάχνουν το φράχτη στον Έβρο!

Τουρκικές εταιρείες εμπλέκονται στη κατασκευή του φράχτη του Έβρου! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος,το 1,5 έως 2 εκατομμύρια από τα συνολικά 3,2 του έργου θα καταλήξουν σε εταιρείες τουρκικών συμφερόντων!

Φωτιά στο Δίλοφο Βάρης

Δεν προλάβαμε να δημοσιεύσουμε την αγωνιώδη έκκληση του δημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρου Πανά για εθελοντική συμμετοχή κατοίκων της πόλης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και  έχουμε σε εξέλιξη την πρώτη φωτιά της περιόδου.

Μετά τον Αλέξανδρο και άγαλμα του Φίλιππου Β΄ στα Σκόπια‎

Μία μέρα μετά την ψυχρολουσία στο ΝΑΤΟ, που επανέλαβε ότι τα Σκόπια δεν θα ενταχθούν στη Συμμαχία, αν δεν επιλυθεί η διαφορά της ονομασίας με την Ελλάδα, η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι συνεχίζει τις προκλήσεις, με την τοποθέτηση του... ανδριάντα του Βασιλιά Φίλιππου της Μακεδονίας, σε  πλατεία μπροστά από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Focus: «Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα»

Με δραματικούς τόνους περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα το περιοδικό Focus, κάνοντας μάλιστα λόγο για εμφύλιο πόλεμο.
Με τίτλο «Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» και υπότιτλο «Η τελευταία πράξη στην Αθήνα: στις νέες εκλογές οι Έλληνες ψηφίζουν λιτότητα ή χάος, οι Γερμανοί πρέπει να πληρώσουν ούτως ή άλλως» κυκλοφορεί το περιοδικό αναφερόμενο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίο. 

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο

Πλήρης επιβεβαίωση του ''Λόγιου Ερμή'' για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω απο τον δανεισμό μας και τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του Ελληνικού λαού... Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών...

Συνταγματάρχης του Τουρκικού στρατού συνελήφθη για δολοφονία χριστιανών

Ένας συνταγματάρχης του Τουρκικού στρατού συνελήφθη κατηγορούμενος για συνωμοσία που είχε σκοπό την δολοφονία χριστιανών και άλλων μειονοτικών, η ευθύνη για τις οποίες θα επιρρίπτονταν σε ισλαμιστές, σε μια προσπάθεια να δυσφημιστεί την κυβέρνηση.

Ιατρόπουλος: Ορκίζομαι

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος

Βαρουφάκης: "Κενή" η απειλή της εξόδου από το ευρώ

Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, www.yanisvaroufakis.eu, ο διάσημος καθηγητής...  οικονομικής θεωρίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Γιάννης Βαρουφάκης απαντά σε ερωτήματα δημοσιογράφων από Σουηδία και Κίνα που έχουν κατακλύσει το email του. 

Ιτιές Πάτρας: Οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους μετά τη δολοφονία 29χρονου

Μυρίζει... μπαρούτι η περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα όπου αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί αγανακτισμένοι πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του 29χρονου Αθ. Λαζανά που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τρεις Αφγανούς

Στη ΝΔ η Ντ.Μπακογιάννη - Πλεύρης και Ανατολάκης στο πλευρό του Σαμαρά - Γ. Καρατζαφέρης: "Πανστρατιά προδοτών"


Την συνεργασία της ΔΗΣΥ με τη ΝΔ ανακοίνωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη. "Στελέχη της ΔΗΣΥ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας", είπε μεταξύ άλλων η κα Μπακογιάννη.

Φονικοί σεισμοί 6 και 5,1 ρίχτερ στην Ιταλία

Ένας νέος σεισμός ήρθε να προκαλέσει τον τρόμο και τον πανικό στην Ιταλία. Ήταν γύρω στις 16:18 όταν χτύπησαν ξανά τα Ρίχτερ που έφτασαν τα 5,1. Τα συνεργεία διάσωσης άρχισαν να τρέχουν έξω από τα συντρίμμια που άφησε ο προηγούμενος σεισμός καθώς τα κτίρια είναι παλιά και υπήρχε ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν σε αυτά.

H κατάθλιψη συνοδεύεται από σωματικά συμπτώματα

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τα συναισθηματικά συμπτώματα της κατάθλιψης... Δεν πρέπει όμως να αγνοούμε ότι πρόκειται για μια ασθένεια που πολύ συχνά συνοδεύεται και από σωματικά συμπτώματα. Στην πραγματικότητα πολλοί άνθρωποι με κατάθλιψη υποφέρουν από χρόνιο πόνο ή άλλα σωματικά συμπτώματα. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news