Σήμερα Παρέα με το Νίκο η Μπέσσυ Αργυράκη

Σήμερα "Παρέα με το Νίκο" 22.00-01.00η Μπέσσυ Αργυράκη..LIVE!!

Απο τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!


Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μάς καίνε.


Aγαπάτε το αληθινό ραδιόφωνo ?


Bαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια τα ίδια ?


Aν το ραδιόφωνο για σας , σημαίνει ενημέρωση , επικοινωνία ,
διασκέδαση και κυρίως σεβασμός στον ακροατή..


Eλάτε στην όμορφη παρέα μας..!

Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!
 


Έχουν περάσει 35 ολόκληρα χρόνια από την εμφάνιση της στη Eurovision με το τραγούδι “Μάθημα Σολφέζ”, που ερμήνευσε παρέα με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Πασχάλη. Και πέρασαν στην ιστορία του θεσμού!

Η Μπέσσυ Αργυράκη ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρή ηλικία. Έγινε ποπ είδωλο τη δεκαετία του '70 και η ζωή της απασχόλησε έντονα τα Μέσα εκείνης της εποχής.

Είναι παντρεμένη με τον γυναικολόγο Λευτέρη Νικόλιζα από το 1984 και μαζί του έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον 28χρονο Άγγελο και την 24χρονη Εβελίνα.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν μέσα σε μόλις έξι μήνες.

Ανάμεσα στις πολλές βραβεύσεις της ήταν και αυτή στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου πήρε το Βραβείο Ερμηνείας για το τραγούδι “Ηλεκτρονική εποχή”.Η Μπέσσυ Αργυράκη,  έχει πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό της μέχρι σήμερα. ΌΠΩς

Το 1973 πήρε βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι "Ηλεκτρονική εποχή".

Το 1975 στο ίδιο Φεστιβάλ πήρε το πρώτο βραβείο με το τραγούδι "Σαν ένα όνειρο". Το τραγούδησε με τον συνθέτη του τραγουδιού Ρόμπερτ Ουΐλιαμς.

Το 1977 στη Γιουροβίζιον απέσπασε την πέμπτη θέση με το τραγούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου "Μάθημα Σολφέζ". Το τραγούδησε με τους: Πασχάλη, Ρόμπερτ, Μαριάννα Τόλη.

Το 1978 άρχισε να λαμβάνει μέρος σε Διεθνή Φεστιβάλ όπως:

1978 Φεστιβάλ Βουλγαρίας 29 χώρες (2ο βραβείο)

1979 Φεστιβάλ Πολωνίας (1ο βραβείο)

1979 Φεστιβάλ "Χρυσό Τριαντάφυλλο" έγινε στο "Στάδιο Αθηνών" και πήρε βραβείο ερμηνείας από ειδικούς απεσταλμένους από εταιρεία της Ιαπωνίας. Αργότερα την καλούν για δίσκο εκεί και συμμετοχή σε Φεστιβάλ εκπροσωπώντας την χώρα τους.

Ωστόσο προηγήθηκε το 1980 το Φεστιβάλ της Τσεχοσλοβακίας, όπου πάλι απέσπασε το "πρώτο βραβείο".

Το 1981 στην Ιαπωνία τραγουδώντας για λογαριασμό της Ιαπωνίας αποσπά το 2ο βραβείο ενώ συγχρόνως ηχογραφεί μεγάλο δίσκο στην εταιρεία "Watanabe Company". Ο δίσκος ανεβαίνει στα οκτώ πρώτα τραγούδια της χώρας χάρη στο τραγούδι "Toshihiko".

Το 1983 την καλούν πάλι να τραγουδήσει "Το τραγούδι των τσιγγάνων" στα Γαλλικά, όπου παίρνει το 1ο βραβείο.

Το 1992 παίρνει πρώτο βραβείο στην Λιθουανία τραγουδώντας το "Δεν Ξανάγινε" ενώ τον ίδιο χρόνο στην Ιρλανδία παίρνει βραβείο ερμηνείας και βραβείο καλύτερης εμφάνισης.

Το 1995 στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουρκίας παίρνει πάλι πρώτο βραβείο και τον (Ιανουάριο του 1997 η FIDOF (Διεθνής Οργανισμός Φεστιβάλ) της απονέμει σε ειδική τελετή στις Κάννες δίπλωμα για την μεγάλη και πετυχημένη παρουσία της στα Διεθνή Φεστιβάλ.

Δισκογραφικά η Μπέσσυ έχει στο ενεργητικό της 24 μεγάλους δίσκους και ισάριθμες συμμετοχές, ενώ τα σουξέ διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Έχει δώσει συναυλίες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει στα μεγάλα νυκτερινά κέντρα των Αθηνών για 25 χρόνια.

Αυτή την περίοδο, έχει επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα και εμφανίζεται ζωντανά σε μουσική σκηνή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news