Home » , » Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Σε μετωπική με την κυβέρνηση πάνε οι αγρότες καθώς σε όλη την Ελλάδα ενισχύονται τα μπλόκα. Αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους δηλώνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας... 
οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου επισήμαναν ότι το μπλόκο της Νίκαιας είναι ενιαίο, πανθεσσαλικό και το πιο δυναμικό.
 
Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, μερικές δεκάδες αγρότες βρέθηκαν στα διόδια Μοσχοχωρίου, όπου ανέβασαν τις μπάρες για περίπου ένα δεκάλεπτο, αφήνοντας τα αυτοκίνητα να διέρχονται ελεύθερα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έκανε την εμφάνισή της στα διόδια και οι αγρότες αποχώρησαν.

Δεκάδες τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί του Σαββάτου σε τρία σημεία στην Αχαΐα, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

Ειδικότερα, αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο κόμβο της Κάτω Αχαΐας, καθώς και σε δυο σημεία της εθνικής οδού Πατρών-Τρίπολης, στον κόμβο του Κουρλαμπά και στον κόμβο του Διάσελου.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μετακινηθούν αργότερα στην περιμετρική οδό της Πάτρας.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα και περιπολικά οχήματα βρίσκονται και στους τρεις κόμβους, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι αγρότες.

Ενισχύεται συνεχώς το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας με αγρότες από Πέλλα και Πιερία, ενώ οι Θεσσαλοί αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Νίκαιας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων.

Αγρότες της Βοιωτίας σχεδιάζουν να φτάσουν μέσα στην ημέρα στον κόμβο του Κάστρου. Ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον Ορχομενό για να εμποδίσουν την εξέλιξη αυτή.
Για τέταρτη ημέρα βρίσκονται στο δρόμο οι αγρότες της Αργολίδας, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο Μάνεση, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Παρόμοια είναι η κατάσταση σε Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Σέρρες και Κοζάνη.

Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μεσσηνίας την Κυριακή, με παμεσσηνιακή παναγροτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο Σουληνάρι Μεσσηνίας.

Τα πρώτα αγροτικά μπλόκα στην Κρήτη θα στηθούν την ερχόμενη Τρίτη και θα έχουν σημείο αναφοράς τον κόμβο των Πεζών. Την κινητοποίηση διοργανώνει η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση και θα αποτελέσει ένα πρώτο δείγμα του κλίματος που υπάρχει στον αγροτικό κόσμο του Ηρακλείου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news