Home » , » ΕΛ.ΑΣ. σε Παπανδρέου: «Μη βγεις έξω, θα φας ξύλο»

ΕΛ.ΑΣ. σε Παπανδρέου: «Μη βγεις έξω, θα φας ξύλο»

Αξέχαστο θα μείνει στον πρώην πρωθυπουργό τα ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη!Και η πραγματική αιτία της επίσκεψης, εδώ: “Μυστικό” φόρουμ του Rockefeller Brothers Fund! Να γιατί ανέβηκε ο ΓΑΠ!
Την business class επέλεξε για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πώς μπορούσε άλλωστε να ταξιδέψει ο πρώην πρωθυπουργός; Αφού «λεφτά υπάρχουν»!

Ο κ. Παπανδρέου με άκρα μυστικότητα έφτασε στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να συμμετέχει στο 10 Φόρουμ για την Περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι απαγορεύτηκε σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Μπορεί να ταξίδεψε ανενόχλητος, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η αστυνομία αναγκάστηκε να τον κρατήσει κλειδωμένο μέσα στο ξενοδοχείο όπου λάμβανε χώρα το φόρουμ, λόγω του κινδύνου επεισοδίων σε βάρος του. Όταν τέθηκε ζήτημα να επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο, όπου είχε προγραμματιστεί το γεύμα του συνεδρίου η αστυνομία του σύστησε να μην πάει στο ανοικτό γεύμα για λόγους ασφαλείας. "Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την λαϊκή οργή σε περίπτωση που σας δουν" φέρεται να του είπαν ανώτατα στελέχη της αστυνομίας και αυτός - θαρραλέος, ών! - προτίμησε να ακυρώσει την παρουσία του στο γεύμα.

Όσο για την διάλεξή του; Εκεί έκανε προτάσεις για τα Βαλκάνια! Αφού κατέστρεψε την Ελλάδα, τώρα μάλλον αποφάσισε να συνεχίζει με την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή!


newsbomb.gr  / olympia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news