Home » , , » Αμβρόσιος: Ραγιάδες του 2013, εγερθείτε!

Αμβρόσιος: Ραγιάδες του 2013, εγερθείτε!

Ραγιάδες του 2013, εγερθείτε, σηκώστε κεφάλι! Αν βέβαια αγαπάτε την Ελλάδα μας, ξεσπά μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και δικαιολογώντας αυτή την επαναστατική του στάση αναφέρει:

"Από τη μια μεριά οι της τρόικας, ο κ. Σόιμπλε της Γερμανίας και μερικοί κλέφτες και λωποδύτες θεράποντες του κρατικού μηχανισμού (πρώην υπουργοί και μεγαλόσχημοι), και από την άλλη το ΠΑΜΕ, η κ. Ρεπούση, η κ. Δραγώνα και όποιοι άλλοι έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα μας! Θα τους αφήσουμε, άραγε;"

Ο μητροπολίτης επιτίθεται στους καθηγητές του ΠΑΜΕ που με επιστολή τους σε μαθητές διατυπώνουν τις ενστάσεις τους για το πώς έχει καταγραφεί και διδάσκεται η Επανάσταση του 1821. 

«Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τον Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα. “Φτύστε τους ωρέ” θα σας έλεγα για να καταλάβουν ότι πρέπει να λογικευτούν! Μην τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια» γράφει χαρακτηριστικά.

«Αυτή η κρίση, την οποίαν εκφράζουν και υπηρετούν τα αριστερόστροφα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα, συνιστά μια πιο σοβαρή και πιο μεγάλη απειλή και από αυτήν την οικονομική κρίση! Διότι η Ελλάδα και άλλοτε “επτώχευσε”, αλλ' όμως δεν χάθηκε! Δεν έσβησε και δεν εξαφανίστηκε από από τον παγκόσμιο χάρτη!» γράφει στο blog του ο κ. Αμβρόσιος και συνεχίζει:

«Τα αριστερόστροφα κόμματα και άλλοτε επούλησαν την Ελλάδα μας. Σήμερα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στρέφουν τα βέλη τους κατά της Θρησκείας και κατά της Πατρίδας» τονίζει ο δεσπότης και συνεχίζει βάλλοντας κατά της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση: «Κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά μας. Ετσι λοιπόν από τη μια μεριά έχουμε την περιώνυμη κυρία Ρεπούση, η οποία εντελώς ξαφνικά ανακάλυψε ότι στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ελληνικού στοιχείου της πόλεως, αλλά “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ”! Και όμως, η κυρία Ρεπούση πληρώνεται από το ελληνικό Δημόσιο ως βουλευτής, ώστε ανενόχλητη να συσκοτίζει την Ιστορία και να δολοφονεί την ιστορική αλήθεια!».

Ο μητροπολίτης αναφέρεται, τέλος, στο «νέο φρούτο», όπως αποκαλεί το ΠΑΜΕ: «Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τον Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα διαβάσαμε και... ανατριχιάσαμε. Η επιστολή που έφτασε στα σχολεία απευθύνεται σε μαθητές, εν όψει της εθνικής επετείου. “Φτύστε τους ωρέ”, θα σας έλεγα για να καταλάβουν ότι πρέπει να λογικευτούν!  Μη τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news