Home » » Ένταση άνευ προηγουμένου στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα! Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε πολίτες και χτύπησαν δημοσιογράφους.

Ένταση άνευ προηγουμένου στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα! Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε πολίτες και χτύπησαν δημοσιογράφους.

Ένταση άνευ προηγουμένου στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα! Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε πολίτες και χτύπησαν δημοσιογράφους.


Με κεντρικό σύνθημα..... «φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!» οι αγανακτισμένοι έδωσαν μέσω
facebook νέο ραντεβού στο Σύνταγμα για τις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα και με εντολή της αστυνομίας διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά από τη Βουλή.

Γρήγορα ξεκίνησε ένταση καθώς τα ΜΑΤ πρσπάθησαν να απωθήσουν τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Έριξαν χημικά στο συγκεντρωμένο πλήθος και προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.

Παρά την ένταση και τα χημικά οι Αγανακτισμένοι δεν απομακρύνθηκαν από το Σύνταγμα και αυτήν την ώρα παραμένουν ακόμη κλειστές Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας ενώ έγινε και μία προσαγωγη.

Στη συνέχεια έφτασαν και οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές οι οποίοι έκαναν πορεία με τις μηχανές τους.

Αξίζει να σημειωθεί η προκλητική στάση κάποιων ανδρών ΜΑΤ απένατντι στους δημοσδιογράφους που βρίσκονται αυτήν την ώρα εκεί για να καλύψουν τη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων. Χαρακτηριστικά άνδρας των ΜΑΤ απευθυνόμενος σε δεκάδες δημοσιογράφους είπε "Κοράκια, εσείς τα προκαλείτε όλα αυτά" ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά και χτυπησαν τους δημοσιογράφους .

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news