Home » , » Βόμβα Στουρνάρα: Το χαράτσι της ΔΕΗ θα ισχύσει και το 2013

Βόμβα Στουρνάρα: Το χαράτσι της ΔΕΗ θα ισχύσει και το 2013

Πρόταση για συνέχιση της είσπραξης του τέλους ακινήτων και φέτος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στις Βρυξέλλες.


Ο κ. Στουρνάρας παίρνει πάνω του το θέμα είσπραξης του τέλος, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την τρόικα, η οποία έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις για την εισπραξιμότητα του χαρατσιού, εφόσον αυτό αποκοπεί από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

"Προσπαθούμε να βρούμε μια μέση λύση" είπε ο υπουργός Οικονομικών και  εξήγησε ότι το υπάρχον εργαλείο είσπραξης "δίνει σιγουριά και είναι αποτελεσματικό".

Σημειώνεται ότι η απόφαση για τη δόση του Μαρτίου των 2,8 δισ. ευρώ θα ληφθεί στο Eurogroup στις 10 Απριλίου. Η ελληνική πλευρά είναι αισιόδοξη ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

"Ο Μανιτάκης κάνει καλά τη δουλειά του"
Ο υπουργός Οικονομικών επιχειρώντας για άλλη μία φορά να διαλύσει τις πληροφορίες για σύννεφα στις σχέσεις του με τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης για το φλέγον θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είναι όλα εύκολα. Ο κ. Μανιτάκης κάνει το καλύτερο που μπορεί. Είναι επανάσταση αυτό που γίνεται στο δημόσιο".

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news