Home » » Η επίθεση στην Κύπρο και το παγκόσμιο νόμισμα Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Η επίθεση στην Κύπρο και το παγκόσμιο νόμισμα Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Ίσως δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται!

Α) η επίθεση στην Κύπρο με το κούρεμα είναι νέο τραπεζιτικό ήθος τετελεσμένο για το επερχόμενο 90% και άνω κούρεμα του δολαρίου και του Ευρώ εν όψει του νέου Παγκόσμιου Νομίσματος. 

Αυτό θα είναι το επίπεδο ανταλλαγής με το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα! Αυτό ισοδυναμεί και με την χρεοκοπία της Κίνας. Το πραξικόπημα αυτό θα εφαρμοστεί σύντομα εν όψει της απειλής της Κίνας να κάνει του γουάν διεθνές νόμισμα. 

Δείτε ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ στο http://youtu.be/bKpOJ2eY3nI  

Επίσης σκεφθείτε την αγορά γής και χρυσού παγκοσμίως από όλους τους μεγάλους επενδυτές που έγινε το 2012! Αγόρασαν την μισή Αφρική!

Β) η προσέγγιση του Ισραήλ στην Τουρκία και το «παύσατε πύρ» του Οτσαλάν είναι προαναγγελία της επίθεσης στο Ιράν το άμεσο προσεχές διάστημα, (έμμεση επίθεση στην Κίνα με αποκλεισμό ενεργειακών πόρων). 

Γ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.. δηλαδή εσείς χάψατε το παραμύθι ότι η Ρωσία αδιαφορεί για την Κύπρο; απλά δικαιούται ανταλλάγματα που ο ΑΝΑΝ-στασιάδης δεν δίνει, απλά πράγματα... 

Οι Ρώσοι ζήτησαν ανεφοδιασμό (όχι βάσεις) του στόλου για να εγγυηθούν την ασφάλεια της Κύπρου και οικόπεδα φυσικού αερίου έναντι κάποιων δις ΕΥΡΩ! 

Αυτό σημαίνει διακρατικές σχέσεις αμοιβαιότητας! Πχ το Ισραήλ έδωσε το φυσικό του αέριο του οικοπέδου Ταμάρ στους Ρώσους. 

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news