Home » » ΣΟΚ : ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΩΣ 38% !!! Aρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

ΣΟΚ : ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΩΣ 38% !!! Aρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου



ΚΛΕΦΤΕΣ – ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

Δημοσιεύτηκε από: admin
Ημερ. καταχώρησης: 2/4/13 15:47 Εμφανίσεις: 31

Περίληψη:ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
αρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου
Αλήτες, κλέφτες, απατεώνες! Αυτό είναι το τρικέφαλο τέρας της κυβερνητικής εξουσίας! Ντροπή σας όσοι σέρνεστε από πίσω τους, ουρές συνυπαίτιες και συνένοχες. Αυτοκτονεί κάθε μέρα κόσμος από την απελπισία! Το κρίμα στο λαιμό σας!

Τρομακτικές οι αυξήσεις στη ΔΕΗ ξεπερνούν το 38% στα τιμολόγια του μέσου οικιακού καταναλωτή. Συγκεκριμένα: «Στο οικιακό έως 800 kw από 0,05625 φθάνει 0,07793 άρα πάνω από 38% είναι η αύξηση. Από 800-1000 kw από 0,0785 φθάνει 0,0946, πάνω από 20% αύξηση Από 1000-2000 kw από 0,0815 αυξάνεται σε 0,0946, πάνω από 16 % αύξηση Από 2000 kw και πάνω από 0,09155 αυξάνεται σε 0,10252, 12% αύξηση Στο «νυχτερινό» ρεύμα υπερβαίνει το 22%, η αύξηση στην kw, καθώς η τιμή από 0,054ευρώ φθάνει 0,0661 Επίσης προστίθεται νέο χαράτσι λεγόμενο, χρέωση CO2 ύψους 5,5 ευρώ στις 800 kw».

Αυτά είναι τα έργα τους, αυτοί είναι τα χανουμάκια των τοκογλύφων! Αυτοί είναι οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ δυνάστες. Πληρώνουμε και τον παγκόσμιο νταβαντζή (σσ δεν πληρώνουν οι ΗΠΑ-ΚΙΝΑ που ευθύνονται για το 60% των παγκόσμιων ρύπων CO2) κύριο Άλ Γκόρ στο πακέτο του οποίου ανήκουν ο Γ Παπανδρέου και ο πρωτοστάτης στις εταιρείες «πράσινης ενέργειας» αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου. Πληρώστε κορόϊδα! Δείτε τώρα τι γίνεται…..

και τωρα μια αναδημοσίευση

Οι μπιζνες της οικογένειας Μάργκαρετ Τσαντώφ.

Ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών δημοσιευόταν

«πρώτο θέμα» με τίτλο: «Μεσογειακή Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή (Astir Palace, Αθήνα, 22/10/2010)». Η πρώτη παράγραφος του κειμένου μας ενημέρωνε ως εξής: «Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα εγκαινιασθεί στην Αθήνα η Μεσογειακή Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή, την οποία διοργανώνει η ελληνική Κυβέρνηση σε συνεργασία με άλλα κράτη της Μεσογείου και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό».

Αυτή, όμως, δεν ήταν μια διοργάνωση της ελληνικής κυβέρνησης, σε συνεργασία με κυβερνήσεις άλλων μεσογειακών χωρών, όπως μας πληροφορούσε ο υπάλληλος της οικογένειας Παπανδρέου Δ. Δρούτσας, αλλά μια διοργάνωση της ΜΚΟ «i4cense», που διευθύνει ο πρίγκηψ Αντρίκος Παπανδρέου.

Τη διοργάνωση έθεσε υπό την αιγίδα του ο έλληνας πρωθυπουργός, προσφέροντάς μας μια ακόμη απόδειξη του ότι η οικογένεια Παπανδρέου αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος ως φέουδό της.

Ο πρίγκηψ Νικολάκης κλείνει συμφωνίες στο Αμπού Ντάμπι και το Κατάρ, ο πρίγκηψ Αντρίκος οργανώνει διεθνή συνέδρια υψηλού επιπέδου και ο βασι- λεύς Γιωργάκης τους προσφέρει την απαραίτητη νομική κάλυψη.

Η ΜΚΟ του Ανδρίκου ειδικεύεται στις πράσινες μπίζνες, όπως ακριβώς ειδικεύεται και ο τέως αμερικανός αντιπρόεδρος Αλ Γκόρ. Σε ένα αποκαλυπτικό δισέλιδο δημοσίευμα, το «Ποντίκι» της προηγούμενης βδομάδας μας παρουσίασε τα εξαιρετικά βιογραφικά των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής του i4cense.

Εκτός του Αντρίκου, τις υπόλοιπες έξι θέσεις καταλαμβάνουν: η Ιπέκ Νουρ Τζεμ Τάχα, κόρη του τέως ΥΠΕΞ της Τουρκίας Ισμαΐλ Τζεμ (θυμόσαστε ασφαλώς το ζεϊμπέκικο του Γιωργάκη με τον Ισμαΐλ να βαράει παλαμάκια μερακλωμένος), ιδιοκτήτρια της εταιρίας Melak Investments, που συμβουλεύει καπιταλιστικούς ομίλους που θέλουν να επενδύσουν στην Τουρκία. Ο Χοσέ Μαρία Φιγέρες, τέως πρόεδρος της Κόστα Ρίκα και νυν βασικός εταίρος της ΙJ Partners, εταιρίας διαχείρισης κεφαλαίων με έδρα τη Γενεύη.

Ο Μάρκος Κουναλάκης, ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος, γαμπρός του ελληνοαμερικανού καπιταλιστή Τσακόπουλου, που διευθύνει τον κατασκευαστικό κολοσσό AKT Development. Ο Σάιμον Ρέντι, άνθρωπος του ιδρύματος Κλίντον. Ο Νικ Μάμπεϊ, διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής E3G, που χρηματοδοτείται από ιδρύματα, κυβερνητικούς οργανισμούς και ΜΚΟ. Ο Τζόζεφ Στάνισλοου, ανεξάρτητος σύμβουλος της γνωστής πολυεθνικής Deloitte LLP. Ο Δημήτρης Ζενγκέλης, βρετανός ελληνικής καταγωγής, ανώτερος οικονομικός σύμβουλος του μονοπωλιακού κολοσσού Cisco.

Oλοι αυτοί, λοιπόν, προσφέρουν… εθελοντικά και… αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στη ΜΚΟ του Αντρίκου! Μάλλον δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε. Ολοι καταλαβαίνουμε ότι η μπίζνα είναι τεράστια και προσεκτικά δομημένη. Η οικογένεια περίμενε την ευκαιρία να πάρει την εξουσία, για να μετατρέψει το ελληνικό κράτος σε μοχλό ανάπτυξης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Γι’ αυτό ελέγχονται όλα από μια πολύ μικρή ομάδα στελεχών, πιστών στην οικογένεια.
30 Οκτωβρίου 2010 απο το ΚΟΝΤΡΑp/139/c8

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news