Home » , , » ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ «ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΕΛΟ» Ανθρωποκυνηγητό στη Βοστώνη - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων - Νεκρός ο ένας ύποπτος

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ «ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΕΛΟ» Ανθρωποκυνηγητό στη Βοστώνη - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων - Νεκρός ο ένας ύποπτος

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς ο συλληφθείς ύποπτος για την αιματηρή επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης

Η αστυνομία έχει επιδοθεί τώρα στην αναζήτηση του δεύτερου υπόπτου ο οποίος είναι ένοπλος και επικίνδυνος. Για το λόγο αυτό έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των μέσων μεταφοράς, οι αρχές συστήνουν στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ κλειστά παραμένουν τα καταστήματα.

Η είδηση του θανάτου του υπόπτου (αριστερά στην φωτογραφία) έχει επιβεβαιωθεί και από την αστυνομία. Σύμφωνα με ιατρό του Ιατρικού Κέντρου «Μπεθ Ίσραελ» της Βοστόνης, όπου είχε διακομιστεί, ο ύποπτος έφερε πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς καθώς και άλλα πιθανότατα από εκρήξεις.


«Ο άνδρας ήρθε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή», δήλωσε ο γιατρός.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε από την πλευρά του: «Δεν έχουμε πληροφορίες για την ταυτότητα του ασθενούς που υπέκυψε. Πρόκειται για ενήλικο άνδρα».

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί τώρα στο κυνήγι του δεύτερου υπόπτου ο οποίος είχε καταγραφεί από τις φωτογραφίες των βίντεο την ημέρα της επίθεσης να φοράει λευκό καπέλο. 

Θεωρείται ένοπλος και εξαιρετικά επικίνδυνος.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του ενώ ζήτησαν από τους κατοίκους του Watertown, στα περίχωρα της Βοστόνης, «να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα» των σπιτιών τους, «να μην ανοίγουν την πόρτα τους» καθώς και να έχουν κλειστά τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Πιστεύουμε ότι είναι τρομοκράτης. Πιστεύουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που ήρθε εδώ για να σκοτώσει. Πρέπει να τον συλλάβουμε», δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστόνης Εντ Ντέιβις

 


Παράλληλα έχει η σταματήσει η λειτουργία όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς στην περιοχή, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ κλειστά παραμένουν, κατόπιν εντολής των αρχών, και τα καταστήματα. Ακόμη έκλεισε «για λόγους ασφαλείας» και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Χαώδεις σκηνές καταδίωξης εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Κέμπριτζ και του Watertown καθόλη τη διάρκεια της νύκτας, μετά τον φόνο αστυνομικού στην πανεπιστημιούπολη του MIT και την κλοπή αυτοκινήτου που ακολούθησε.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Οι αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν εάν η αστυνομική επιχείρηση έχει σχέση με τις επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63815385 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news