Home » , » MOTHER COMPANY: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

MOTHER COMPANY: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Θα μπορούσε να αποκτήσει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI), είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο από τις δυτικές και ισραηλινές δυνάμεις. Δεδομένου ότι οι εντάσεις ενισχύουν έναν αδιανόητο πόλεμο με το Ιράν, αξίζει να διερευνηθεί το τραπεζικό σύστημα του Ιράν έναντι των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ αντίστοιχα.

Μερικοί ερευνητές επισημαίνουν ότι το Ιράν είναι μία από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο του οποίου η κεντρική τράπεζα δεν είναι υπό τον έλεγχο των Rothschild. Πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου υπήρχαν αναφορές για επτά: το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Σουδάν, τη Λιβύη, την Κούβα, τη Βόρειο Κορέα και το Ιράν. Ως το 2003, ωστόσο, το Αφγανιστάν και το Ιράκ φαγώθηκε απο το χταπόδι Rothschild, και μέχρι το 2011 το Σουδάν και η Λιβύη επίσης. Στη Λιβύη, η τράπεζα των Rothschild ιδρύθηκε στη Βεγγάζη, ενώ η χώρα βρισκόταν ακόμη σε εμπόλεμη κατάσταση.
 
Το Ισλάμ απαγορεύει την επιβολή τόκων, και αποτελεί μείζον πρόβλημα για το τραπεζικό σύστημα των Rothschild. Μέχρι πριν από μερικές εκατοντάδες χρόνια, η χρέωση τόκων επίσης απαγορευόταν στον χριστιανικό κόσμο και μάλιστα ήταν τιμωρητέα με θάνατο. Θεωρούνταν εκμετάλλευση και υποδούλωση.

Δεδομένου ότι οι Ρότσιλντ ανέλαβαν την Τράπεζα της Αγγλίας γύρω στο 1815, έχουν επεκτείνει τον τραπεζικό τους έλεγχο σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η μέθοδός τους ήταν να πάρουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς μιας χώρας να δεχθούν τεράστια δάνεια, τα οποία ποτέ δεν θα μπορούσαν να αποπληρώσουν, ουτωσώστε το χρέος να πάει στις τραπεζικές δυνάμεις των Rothschild. Αν ένας ηγέτης αρνούνταν να δεχθεί το δάνειο, πολλές φορές είτε αντικαθίσταται είτε δολοφονείται. Και αν αυτός αποτύχει, ακολουθούσαν εισβολές, και μια τοκογλυφία-βασισμένη στην τράπεζα των Rothschild καθιερώνεται.

Οι Ρότσιλντ ασκούν ισχυρή επιρροή σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Κατ επανάληψη, οι μάζες θα εξαπατηθούν πιστεύοντας ιστορίες τρόμου σχετικά με κακοποιούς.Οι Ρότσιλντ έχουν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Επίσης, κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού στον κόσμο, καθώς και το London Gold Exchange, το οποίο καθορίζει την τιμή του χρυσού κάθε μέρα. Λέγεται ότι η οικογένεια κατέχει πάνω από το μισό πλούτο του πλανήτη που εκτιμάται από την Credit Suisse να είναι 231 τρισεκατομμύρια δολάρια και ελέγχεται από την Evelyn Rothschild, την σημερινή επικεφαλής της οικογένειας.

Ποια είναι λοιπόν ο πραγματικός λόγος;
Σκοπός τους ειναι μέχρι το 2015 να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με όλα τα άλλα κράτη της Μεσογείου. θα δημιουργήσουν τη Μεσογειακη ενωση και θα μπει και η υπόλοιπη ισχυρή Ευρωπαική ένωση. Η ευρωπαικη ενωση ειναι ηδη ενωμένη με την Αμερικη σε μια ένωση η οποία οι υπογραφές εχουν μπει και ισχύουν μόνο μερικές εμπορικές συμφωνίες για μεγάλες εταιρίες, οχι για τους απλούς πολίτες.

Αμέσως θα έχουμε την Βορειοαμερικανική ήπειρο ΜΕΞΙΚΟ ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ μαζι με όλη την Μεσογειο και τη Βορειο Ευρωπη σε ενα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα.


Πέρυσι το καλοκαίρι οι μεγιστάνες των τραπεζών και των επιχειρήσεων Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ένωσαν τις δυνάμεις τους. Προχωρούν δηλαδή, στη δημιουργία κοινών επενδυτικών κεφαλαίων και σε από κοινού εξαγορές.
Η τεράστια μητρική εταιρία MOTHER COMPANY (Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας τόμος 27) θα αναλάβει να αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών. Ολα θα ανήκουν στην MOTHER COMPANY, την εταιρεία επικεφαλής της οποίας θα είναι ο υιός της ανομίας.


Ετοιμάζουν λοιπόν την Μεσογειακή ένωση που θα λειτουργήσει σαν ιδιαίτερο τμήμα της Ευρωπαικής ένωσης, και σάν αποθήκη φτηνού εργατικού δυναμικού με βάση το Κινεζικό μοντέλο. Οι παγκόσμιοί τοκογλύφοι τραπεζίτες έχουν ήδη στο χέρι τις περισσότερες χώρες της μεσογείου. Οταν είναι έτοιμα όλα, θα δώσουν σήμα για χρεωκοπία
Μόλις αποφασίσουν να χρεοκοπήσουν την ήδη κατεστραμένη οικονομία των ΗΠΑ, θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news