Home » , » Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των νομικών συμβούλων, που εκπροσωπούν την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εργαζόμενους.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των νομικών συμβούλων, που εκπροσωπούν την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εργαζόμενους.



Πέμπτη, 18.07.2013





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των νομικών συμβούλων, που εκπροσωπούν  την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους  εργαζόμενους.  


Το απόγευμα επίσης πραγματοποιήθηκε, η μεγαλύτερη συνέλευση  εργαζομένων και εκφράστηκε ομόθυμα η απόφαση να συνεχίσουμε αταλάντευτα και δυναμικά τον αγώνα μας. 


Είμαστε στην ίδια γραμμή με τις δημοσιογραφικές ενώσεις και τα σωματεία  που αύριο απεργούν στα ιδιωτικά κανάλια της Digea, ενάντια στην παράνομη και αντισυνταγματική εκπομπή του μορφώματος που η κυβέρνηση έχει κατασκευάσει ως «νέα» ΥΕΝΕΔ  δημιουργώντας  αποτροπιασμό σε κοινό και δημιουργούς.  



Απαντώντας στις προκλητικές εκφράσεις του κ. Καψή, του διαμηνύουμε ότι  στο Ραδιομέγαρο και σε όλες τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΕΡΤ που καθημερινά εργάζονται για την 24ωρη λειτουργία  της, υλοποιώντας την απόφαση του ΣΤΕ,  ενώ υπάρχει συνεχής στήριξη από όλους τους καλλιτέχνες και αυτό αποδεικνύεται από την καθημερινή συμμετοχή τους  στο   καλλιτεχνικό πρόγραμμα  στο προαύλιο του Ραδιομεγαρου.


Η ΕΡΤ συνεχίζει να προσφέρει ενημέρωση – πολιτισμό και ψυχαγωγία  στην κοινωνία. 

Αυτή  είναι η απάντηση μας και στον ανεκδιήγητο κ. Κεδίκογλου.


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news