Home » , » Φθιώτιδα: Άγριο έγκλημα στον Αχινό - Τον μαχαίρωσαν μέσα στο μαγαζί του

Φθιώτιδα: Άγριο έγκλημα στον Αχινό - Τον μαχαίρωσαν μέσα στο μαγαζί του



Σοκαρισμένοι και ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στον Αχινό Στυλίδας μετά το άγριο φονικό, που έγινε μέρα μεσημέρι, στον κεντρικό δρόμο του χωριού....

Μαχαιρωμένος βρέθηκε λίγο πριν τις 9:00΄ το βράδυ μέσα στο καφενείο-παντοπωλείο o 57χρονος ιδιοκτήτης του.

Άργησε να ανοίξει το απόγευμα το μαγαζί και ένας θείος του, που τον αναζήτησε, τον βρήκε νεκρό.

Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο διάδρομο του παντοπωλείου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα μεγάλο μαχαίρι με ξύλινη λαβή γεμάτο αίματα, το οποίο χρησιμοποιούσε στο παντοπωλείο.

Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα και τον χτύπησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 57χρονος δέχθηκε πέντε μαχαιριές από πίσω. Στον αυχένα, στην πλάτη και στα πλευρά. Επίσης είναι χτυπημένος άγρια και στο πρόσωπο, όπου εκτός από μπουνιές έχει δεχθεί και κλωτσιά.

<< Ο Τάκης έκλεινε γύρω στις 2:00΄ - 2:30΄ το μεσημέρι. Γύριζε το κλειδί έβαζε ένα τσιπουράκι, το έπινε μόνος του και μετά έφευγε. Το ποτήρι με το τσιπουράκι βρέθηκε άθικτο στο τραπέζι, εκείνη την ώρα πρέπει να έγινε το κακό. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι δεν ξέρουμε τι να πούμε...>>, είπε κάτοικος του Αχινού στο LamiaReport.

Γνώριζαν τις κινήσεις του

Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε το μεσημέρι λίγο πριν κλείσει το καφενείο. Ο δράστης ή οι δράστες παρακολουθούσαν και γνώριζαν τις κινήσεις και τις συνήθειές του.

Περίμεναν να φύγουν και οι τελευταίοι θαμώνες και μπήκαν με το πρόσχημα να πάρουν κάτι από το παντοπωλείο. Τον ακολούθησαν στο στενό διάδρομο που συνδέει το καφενείο με το παντοπωλείο και τον αιφνιδίασαν χτυπώντας τον πισώπλατα.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την αυτοψία εκτιμούν ότι δεν πρόλαβε να αντισταθεί. Ο δράστης ή οι δράστες Έχουν πάρει τα χρήματα που είχε στο παντελόνι του, τα κέρματα που είχε σε βαζάκια πάνω στο ράφι, ακόμη και το πακέτο με τα τσιγάρα του.

<< ¨Ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, αγαπητός σε όλους, χωρίς να έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Απ΄ ότι φαίνεται είναι ληστεία μετά φόνου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το φονικό...>>, είπε ο πρόεδρος του Αχινού Γιώργος Αλεξόπουλος στο LamiaReport.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news