Home » , , » ΗΠΑ Ένας βρετανός πολίτης καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να απαγάγει να βασανίσει και να φάει παιδιά

ΗΠΑ Ένας βρετανός πολίτης καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να απαγάγει να βασανίσει και να φάει παιδιά


Ένας άνδρας ο οποίος παραδέχτηκε ότι σχεδίαζε να απαγάγει, να βασανίσει και κατόπιν να φάει τουλάχιστον ένα παιδί σε ένα ηχομονωμένο μπουντρούμι που έχτισε στο σπίτι του στην Μασαχουσέτη καταδικάστηκε τηνν Τρίτη από αμερικανικό δικαστήριο σε 27 χρόνια κάθειρξη. 


Ο 40χρονος βρετανός υπήκοος Τζέφρι Πορτγουέϊ καταδικάστηκε από περιφερειακό δικαστήριο στο Ουόρτσεστερ μετά την ομολογία της ενοχής του τον περασμένο Μάιο για παιδική πορνογραφία και το σχεδιασμό της απαγωγής και του αποτρόπαιου εγκλήματος του κανιβαλισμού κατά παιδιού.

Κατά την ακρόαση ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, δήλωσε ότι ο πελάτης του που είναι «άρρωστος» θα πρέπει να τιμωρηθεί προσθέτοντας ότι «βυθίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο στο διαδίκτυο» και ουδέποτε είχε την πρόθεση να πραγματοποιήσει αυτά τα σχέδια για να βλάψει τα παιδιά. 

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες που διερευνούν υποθέσεις εγκλημάτων κατά παιδιών, ερεύνησαν πέρυσι το σπίτι του 40χρονου βρετανού και βρήκαν στο ηχομονωμένο μπουντρούμι, ένα παιδικού μεγέθους φέρετρο, ένα ατσάλινο κλουβί, ένα τραπέζι από χάλυβα και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Βρήκαν επίσης στον υπολογιστή του περισσότερες από 4.500 ηλεκτρονικές ανταλλαγές παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα ήταν στο πλαίσιο μια μεγάλης ομοσπονδιακής επιχείρησης κατά της παιδικής πορνογραφίας που ξεκίνησε στη Μασαχουσέτη το 2010 και επεκτάθηκε διεθνώς. Περίπου 60 άτομα έχουν συλληφθεί και πάνω από 160 παιδιά έχουν διασωθεί, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news