Home » , , , , , , , » Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας.

 
Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 500.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης 3 φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή,o πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας.


Ο κ. Κάντας. που συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση προμήθειας και εκσυγχρονισμού του συστήματος "ΕΡΜΗΣ 2" το Σεπτέμβριο του 1999, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του αφορούν άμεση συνέργεια στην απιστία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, -αδίκημα που έχει παραγραφεί- δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Κάντας φέρεται να δέχθηκε ποσό 500.000 ευρώ από άγνωστο εκπρόσωπο της SIEMENS, η οποία είχε αναλάβει όλη την τηλεπικοινωνιακή υποδομή του έργου. 

Το επίμαχο πόσο έφθασε , σύμφωνα με την δικογραφία, στον κατηγορούμενο μέσω εταιρείας που χρησιμοποιούσε η γερμανική εταιρεία για τα «δώρα» που έδινε

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news