Home » , , , , , , » Η Μόσχα ενισχύει την παρακολούθηση των μπλόγκερς

Η Μόσχα ενισχύει την παρακολούθηση των μπλόγκερς

Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων πολιτών που έχουν "αρνητική" άποψη της εξουσίας και η παροχή καθημερινών δειγμάτων δημοσιεύσεων που αφορούν τον πρόεδρο.

H αρμόδια υπηρεσία για την ασφάλεια του Κρεμλίνου (FSO) θα ενισχύσει τα μέτρα παρακολούθησης των μπλόγκερς που επικρίνουν τη ρωσική κυβέρνηση καθώς θα εξοπλιστεί με ένα σύστημα δημιουργίας βάσεων δεδομένων για τους πολίτες αυτούς και παροχής καθημερινών δημοσιεύσεών τους στο διαδίκτυο, γράφει σήμερα η εφημερίδα Izvestia.


Η εφημερίδα, που επικαλείται πηγή προσκείμενη στην υπηρεσία αυτή, υπογραμμίζει ότι συστήματα παρακολούθησης ήδη υπάρχουν, ωστόσο η κυβέρνηση αποφάσισε "να μην χάσει χρόνο και να αναθέσει αυτό το μέρος εργασίας σε επαγγελματίες πληροφορικούς".

Μια πρόσκληση υποβολής προσφορών έχει δημοσιευτεί προκειμένου η FSO να εξοπλιστεί με ένα κεντρικό σύστημα υποδοχής πληροφοριών που δημοσιεύονται στο Ιντερνετ, για την προμήθεια του οποίου θα δαπανήσει ποσό έως 31,8 εκατομμύρια ρούβλια (700.000 ευρώ), διευκρινίζει η εφημερίδα.

Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων πολιτών που έχουν "αρνητική" άποψη της εξουσίας και η παροχή καθημερινών δειγμάτων δημοσιεύσεων που αφορούν τον πρόεδρο, την κυβέρνησή του, τον πρωθυπουργό ή ακόμη την αντιπολίτευση, προσθέτει η εφημερίδα.

Σε ερώτηση της εφημερίδας, η ίδια πηγή δήλωσε ότι οι αρχές δεν επιδιώκουν με αυτό να "σφίξουν τα λουριά" αλλά να προλάβουν ορισμένα γεγονότα ανιχνεύοντας στοιχεία για την οργάνωση κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας. 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news