Home » , , , , » Εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εκτέλεση εννέα ενταλμάτων σύλληψης, στην έκδοση των οποίων προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν σε υποθέσεις επισφαλών δανείων πάνω από 400 εκατ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Τα άτομα σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα βαρύνονται με κατηγορίες για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης.
Οι εισαγγελείς διαφθοράς μετά από έρευνες ετών, κίνησαν πλέον τις διαδικασίες δίωξης των ύποπτων για τα επισφαλή δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε γνωστούς επιχειρηματίες.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκδοθεί αργά το απόγευμα εντάλματα σύλληψης εναντίον 15 ατόμων για τις παράνομες δανειοδοτήσεις και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των εμπλεκόμενων.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες εκτός από γνωστούς επιχειρηματίες είναι και πρώην μέλη της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οι οποίοι βαρύνονται με βαριές κατηγορίες και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις θα αφορούν στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η επίμαχη περίοδος των δανείων που ερευνάται είναι το 2007-2009.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news