Home » » Eξαρθρώθηκε διεθνές δίκτυο παιδεραστών που έδειχνε online ζωντανά βίντεο κακοποίησης

Eξαρθρώθηκε διεθνές δίκτυο παιδεραστών που έδειχνε online ζωντανά βίντεο κακοποίησης

Σαράντα έξι άνθρωποι έχουν έως τώρα συλληφθεί. Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις ακόμα έρευνες, με 733 υπόπτους που θεωρείται ότι πλήρωσαν προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανή κακοποίηση παιδιών μέσω webcams.

 Πλάνο από την αστυνομική επιχείρηση (Πηγή: BBC)

Δίκτυο παιδεραστών που προέβαλε ζωντανά βίντεο κακοποίησης ανηλίκων μέσω διαδικτύου με έδρα της Φιλιππίνες και «παραφυάδες» σε συνολικά 14 χώρες διέλυσαν οι αστυνομικές Αρχές της Βρετανίας, της Αυστραλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από πολύμηνη επιχείρηση.

Περίπου 15 παιδιά, ηλικίας έξι ως 15 ετών, απελευθερώθηκαν από τα «δίχτυα» του κυκλώματος από τους αστυνομικούς στις Φιλιππίνες.

Σαράντα έξι άνθρωποι έχουν έως τώρα συλληφθεί, εκ των οποίων οι 11 στις Φιλιππίνες και οι 17 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις ακόμα έρευνες, με 733 υπόπτους που θεωρείται ότι πλήρωσαν προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανή κακοποίηση παιδιών μέσω webcams.

Ύποπτοι έχουν εντοπισθεί στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ταϊβάν, τη Δανία και την Ελβετία.

Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει πληρωμές που κατά περίπτωση ξεπερνούν τις 45.000 ευρώ. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι συγγενείς των θυμάτων δέχονταν αμοιβές ώστε να συναινέσουν στην κακοποίηση των παιδιών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news