Home » , , , , , , » Εκτός Ελέγχου η Ραδιενέργεια από τη Fukushima: Μολυσμένο το υπέδαφος της Καλιφόρνια!!

Εκτός Ελέγχου η Ραδιενέργεια από τη Fukushima: Μολυσμένο το υπέδαφος της Καλιφόρνια!!

 Το δημοσίευμα από το δίκτυο ENENews δεν μπορεί παρά να αντιμετωπιστεί ως μία βόμβα για τη Δημόσια Υγεία των Η.Π.Α, που ενδέχεται να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις και στη δημόσια υγεία σε αρκετά ακόμη κράτη:
 
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινότητας Οργανικών Καλλιεργειών στις Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr – Community Organic Garden) προειδοποίησε πρόσφατα ότι...

τα επίπεδα ραδιενέργειας στο έδαφος της Καλιφόρνια που προέρχεται από την Fukushima αποτελεί μονάχα την κορυφή του παγόβουνου, καθώς υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας ανιχνεύονται και στις ζωοτροφές για πουλερικά και βοοειδή οργανικής κτηνοτροφίας.

Ποιος μπορεί πλέον να εμπιστευθεί τις πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα κυρίαρχα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ή/και η κυβέρνηση και οι βιομηχανίες τροφίμων; Ποιος μπορεί να διασφαλίσει του Αμερικανούς καταναλωτές, σε πρώτη φάση, ότι τα πουλερικά και βοοειδή μη-οργανικής κτηνοτροφίες δεν τρέφονται με ζωοτροφές μολυσμένες από ραδιενέργεια;;

Η κατάσταση με την έκλυση ραδιενέργειας από τη Fukushima είναι πλέον εκτός κάθε ελέγχου. 

Ο Δρ. Sherridan Ross, ιατρός, και συνταξιούχος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας Οργανικών Καλλιεργειών Compton (Compton Community Organic Garden) σχολιάζει σχετικά:

Έχουμε προβεί σε αρκετές ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα τρόφιμα που παρέχουμε είναι ασφαλή, αν και μας έχει κοστίσει αρκετά χρήματα η συγκεκριμένη προσπάθεια. Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να πραγματοποιούμε τη συγκομιδή φυκιών για μέρη όπως το Central Valley, όπου υπάρχουν αρκετές καλλιέργειες ριζών, και από όπου προέρχεται επίσης και το μαρούλι που καλλιεργούμε και έτερα τρόφιμα. 

Όμως, εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης ραδιενέργειας που ανιχνεύτηκε στα μη-βρώσιμα φύκια, δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τη συγκομιδή την φετινή χρονιά.

Η ραδιενέργεια από τη Fukushima έχει μολύνει το υπέδαφος της Νότιας California, ειδικότερα στις εκτάσεις ερήμου. Για κάποιο λόγο, είναι πολύ συχνή η ανίχνευση ραδιενέργειας, που είναι πάντα παρούσα αν και ορισμένες φορές σε μικρές συγκεντρώσεις..

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news