Home » , , , » Είμαι νάνος: Η πρωτότυπη δικαιολογία 10χρονου που έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του

Είμαι νάνος: Η πρωτότυπη δικαιολογία 10χρονου που έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του

Ένας 10χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του, για να επισκεφθεί τους παππούδες του. Τι είπε στους αστυνομικούς, όταν έπεσε σε χαντάκι!

Ένας 10χρονος Νορβηγός έδωσε μια πρωτότυπη δικαιολογία στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν να έχει ρίξει το αυτοκίνητο των γονιών του σε ένα χαντάκι: τους είπε ότι είναι νάνος και έχει ξεχάσει στο σπίτι το δίπλωμα οδήγησης.

Ο ανήλικος ζει κοντά στην Ντόκα, μια πόλη 110 χιλιόμετρα βορείως του Όσλο. Γύρω στις 6 το πρωί, πήρε τη μόλις 18 μηνών αδελφούλα του στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να επισκεφθεί τους παππούδες του στο Βάλντρες, μια πόλη σε απόσταση 60 χιλιομέτρων.

Οδήγησε για περισσότερα από 10 χιλιόμετρα, αλλά σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο χειριστής εκχιονιστικού μηχανήματος τον βρήκε και ειδοποίησε την αστυνομία.

"Οι γονείς ξύπνησαν και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους έλειπαν και κάποιος είχε πάρει το αυτοκίνητό τους. Ήταν πολύ ταραγμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε", είπε ο Baard Christiansen, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ.

Η αστυνομία πάντως έκλεισε την υπόθεση, χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν.

"Μιλήσαμε στους γονείς και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα προσέχουν πολύ, τόσο τα παιδιά τους όσο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους", είπε ο εκπρόσωπος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news