Home » » Οδηγός σχολικού παράτησε 6χρονο στην ερημιά επειδή βιαζόταν

Οδηγός σχολικού παράτησε 6χρονο στην ερημιά επειδή βιαζόταν

Οδηγός σχολικού λεωφορείου παράτησε 6χρονο μαθητή στην ερημιά. 


Ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο οδηγός του σχολικού έκανε την καθιερωμένη διαδρομή Ερέτρια - Χαλκίδα για να πάρει τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου και να τους επιστρέψει στα σπίτια τους, αλλά εκείνη την ημέρα το δρομολόγιο άλλαξε και προτίμησε να παρατήσει στην μέση του πουθενά τον 6χρονο μαθητή, επειδή ο 35χρονος βιαζόταν, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Η 35χρονη μητέρα μιλάει για την περιπέτεια που έζησε το αγοράκι της και ξεσπά με οργή εναντίον του οδηγού.


Το αγοράκι που πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, τον παρακάλεσε να μην τον αφήσει μόνο του στην ερημιά, αλλά ο οδηγός του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα να υποστεί ψυχολογικό σοκ και να λερωθεί.. μέχρι που εντοπίστηκε τελικά από μία οικογενειακή φίλη που περνούσε τυχαία από το σημείο και επικοινώνησε άμεσα με την 35χρονη μητέρα του για να την ενημερώσει.

Η 35χρονη μόλις παρέλαβε το αγοράκι σε κατάσταση σοκ, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του οδηγού, ο οποίος κατηγορείται για εγκατάλειψη και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ μετά την απολογία του στον εισαγγελέα, απομακρύνθηκε και από το σχολείο.

Η μητέρα βρέθηκε στο σημείο που το αγοράκι της πέρασε τις χειρότερες ώρες της ζωής του.

Ξέσπασε κατά του 35χρονου και τόνισε χαρακτηριστικά:

"Παράτησε το παιδί μου στην ερημιά και του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Μόλις το πήρα στα χέρια μου έτρεμε και ήταν άσπρος σαν πανί και προσπάθησα να τον ηρεμήσω

Τον πήγα σε παιδοψυχολόγο, αφού φοβάται να πάει ακόμα και στο σχολείο.

Θα κάνω τα πάντα να τιμωρηθεί ο οδηγός και δεν θα ηρεμήσω αν δεν σιγουρευτώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μεταφέρει ποτέ στην ζωή του παιδιά."

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news