Home » » Ολυμπιακός: Τίμησαν τους νεκρούς της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Τίμησαν τους νεκρούς της Θύρας 7

Περισσότεροι από 2500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στη Θύρα 7 του ίδιου γηπέδου στις 8/2/1981.

Η σημερινή (08/02) είναι ημέρα μνήμης για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σαν σήμερα το 1981 έχασαν άδικα τη ζωή τους 21 άνθρωποι, στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του Σταδίου «Καραϊσκάκης». 


Το βράδυ της Παρασκευής (07/02), οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο και τέλεσαν μνημόσυνο, ενώ τίμησαν παράλληλα με πανό και συνθήματα τα θύματα της Θύρας 7.

Περισσότεροι από 2500 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών», έχοντας αναρτήσει ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». 

Επίσης, υπήρχε ένα μικρότερο πανό που έγραφε «Θρύλε θυμήσου, κάποιοι σου χάρισαν τη ζωή τους, για αυτούς πρέπει να νικάς, μόνο έτσι τους τιμάς». 

Στη συνέχεια, ακούστηκαν συνθήματα για τους νεκρούς της Θύρας 7, ενώ άναψαν και πυρσοί σχηματίζοντας τον αριθμό επτά από τους φίλους του Ολυμπιακού, που τίμησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα 21 αδικοχαμένα άτομα του δυστυχήματος του 1981…

onsports.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news