Home » , , , » Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον στίβο των Ευρωεκλογών με ''Το Ποτάμι''

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον στίβο των Ευρωεκλογών με ''Το Ποτάμι''

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης θα κατέλθει στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου. «Το Ποτάμι» είναι μια νέα πρωτοβουλία προοδευτική, ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική, η οποία θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης Αριστεράς.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης διαβεβαίωσε ότι θα εγκαταλείψει την ερευνητική δημοσιογραφία, την οποία έχει υπηρετήσει εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο στον ιστότοπο protagon.gr στους συνεργάτες του, ενόψει αυτών των εξελίξεων.

Τις προσεχείς ώρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στελέχη της κίνησης των «58» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην εν λόγω νέα κίνηση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου αλλά δεν αποβλέπει στην εκλογή του. Σε περίπτωση που συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς θα παραχωρήσει τη θέση στον αμέσως επόμενο υποψήφιο. 

 
Σύντομο βιογραφικό

Ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Δραπανιάς Χανίων και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής. Στη δημοσιογραφία μπήκε το 1984. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες όπως η «Μεσημβρινή» και η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς από τον «902 Αριστερά στα FM» μέχρι τον ΣΚΑΙ. Και από την «Μεσημβρινή» μέχρι την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». 


Για δυο χρόνια (1985-1987) ασχολήθηκε με την επιμόρφωση των Ρομά. Το 2000 ξεκίνησε τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» στην ΝΕΤ και από το 2006 τους συνεχίζει στο Mega. Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσιάζει στα «Νέα» τους «άλλους Πρωταγωνιστές». Έχει εκδώσει 3 βιβλία από τον «Ποταμό»: «Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών», «Οι άνθρωποι μου», «Αυτό που ζούμε» (με σκίτσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου).

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news