Home » » ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑΣ !!!

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑΣ !!!

Ρωσος στρατηγος Ivashov: Μετά τον πόλεμο πληροφορίας εναντιων μας,ετοιμάζουν χερσαία και ναυτικη αποβιβαση στην Ουκρανία 

 

22/2/14

Ο Ρωσος στρατηγος Λεωνιδας Ιβασοφ: 'ειμαστε σε πολεμο με την δυση'.


Ivashov: «Υποθέτω ότι το Υπουργείο Εξωτερικών καταλαβαίνει ότι είμαστε σε πόλεμο, και ότι ο πόλεμος εχει τους νόμους του ... Μετά τον πόλεμο πληροφορίας εναντιων μας, ετοιμάζουν χερσαία και ναυτικη αποβιβαση στην Ουκρανία. 


Αυτά που καταστελλουν στις δικές τους χώρες, ενθαρρύνουν, Ομπάμα και Kerry στο Κίεβο. 

Οι ευρωπαίοι ηγέτες διαλυουν παράνομες διαδηλώσεις με κανόνια νερού, ρίχνοντας διαδηλωτές στη φυλακή, ενώ κάνουν ακριβώς το αντίθετο στην περίπτωση της Ουκρανίας. 

Και στη συνέχεια απειλουν ακόμη και τη Ρωσία. Ετσι βρισκομαστε στο πλαίσιο του πολέμου της πληροφοριας. "

Ο Ivashov τονίζει επίσης οτι τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα, τα οποία βρίσκεται κοντά στην Ουκρανία. « Στέλνουν πεζοναύτες, και έχουν επίσης αρχίσει να χρησιμοποιούν περισσότερες δεξαμενές στην Ευρώπη ... Μετά τον πόλεμο της πληροφοριας προετοιμάζονται και για τον πολεμο σε ολα τα αλλα μετωπα, γη, θαλασσα ενδεχομένως και μέσω του αέρα . " http://larouchepac.com/node/29788

Απο το 2004 ειναι πλέον γνωστό ότι η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία οργανώνεται και χρηματοδοτείται απο τις αμερικανικές οργανώσεις The National Endowment for Democracy (NED), Freedom House και απο ποιον άλλο τον εκατομμυριούχο Σορο με την εταιρία του Open Sociaty.

Ενα κόμμα της αντιπολίτευσης τότε (2004), η Spilna Sprava (Σωστή Πράξη) ήταν μέρος της Open Society του κυρίου Σορου.
Απο το 2004 φτιάχνονται βιντεα στο you tube για τον προγραμματισμό της παγκόσμιας πολιτικής γνώμης. 


Η Ουκρανία πρέπει να πέσει στα χέρια την νέας τάξης, για αυτο τα βιντεα χρηματοδοτούνται απο την NED και αλλες οργανωσεις. Με τις ιδέες του Larry Diamond απο το Stanford University. 

Ο Diamond ειναι μέλος του NED που χρηματοδοτουσαν και απο τοτε το πιόνι της Ευρώπης, Viktor Yushchenko για να πάρει τα ηνία. Στις φωτό εχθές στο Κατοχικα είδατε Ποιοι ειναι οι φίλοι του Βικτορα!

Όπως βέβαια γνωρίζουμε ότι ειναι και οι φίλοι του Σαμαρακου και οι υπεύθυνοι για τον ερχόμενο του μεγαλύτερου οικονομικου φασισμου που θα γνωρίσει ποτε η υφήλιος αν ο προγραμματισμός του μέσου πολίτη συνεχιστεί.

Η αμερικανα υφυπουργος των εξωτερικών, η Victoria Nuland, βεβαίωσε τον Δεκέμβρη του 2013 ότι η Αμερική έχωσε 5 δις για την δημοκρατικοποιηση της Ουκρανίας. Δηλαδή την τοποθέτηση μιας κυβέρνησης maid USA που θα κανει οτι της πει το αφεντικο της. 


Το μυστικό τηλεφώνημα της (που βγηκε στην επιφανεια) στον διπλωμάτη Geoffrey Pyatt στο Κιεβο ειπώθηκε το fuck THE Εurope, και τους πολιτικούς πιόνια που θα ανέβουν στην κυβέρνηση μετά την επανάσταση στο Ουκρανικο πολιτικο πεδιο. Ο διπλωματης Pyatt της απάντησε ότι η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει την αλλαγή της κυβέρνησης του Κιέβου.

Η αμερικανα ηφυπουργος, σαν κυρία που ειναι, είπε συγγνώμη για το fuck THE Europe αλλα ΔΕΝ ζητησε συγγνωμη για την συνομοσια της εναντίον της Ουκρανικής κυβέρνησης και της Ρωσίας.

Στην δυτικη Ουκρανια υπαρχει οντως μια απεχθεια εναντιον της κυβερνησης και της πρωην Σοβιετικης ενωσης. Αλλα μαλλον δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν τι εστι ΕΕ, ΝΑΤΟ και οικονομικη προπαγανδα. Επισης δεν γνωριζουν το ‘δημοκρατικο’ πολιτικο συστημα και την ρουφιανια του δυτικοευρωπαικου καθεστωτος.

Συγχρονως τα Αμερικανικα πολεμικα πλοια πλησιαζουν και δενουν την Ρωσια. Στις 11 Φεβρουαρίου, η πρώτη από τις τέσσερις φρεγάτες έφτασε με τo AEGIS αντιπυραυλικó συστήμα στην Ισπανία. 


Το USS Cook είναι το επόμενο μέρος του σχεδίου βαλλιστικών πυραύλων (Ballistic Missile Defense plan) (BMD), απο οτι λενε προορίζεται ως άμυνα απέναντι στις πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν κατα της Ευρώπης. 

Η πραγματικοτητα μας λεει κατι αλλο.

Στη Μόσχα βλέπουν το BMD σχεδιο το οποίο είναι ήδη εν μέρει σε λειτουργια στην Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Τουρκία και το Ισραήλ, σαν μια αμερικανική προσπάθεια να εξουδετερώσει το ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο της. 


Το Κρεμλίνο ισχυριζεται, δεδομένου ότι οι ιρανικοι πυραυλοι δεν μπορουν να μεταφέρουν μέχρι τώρα πυρηνικες κεφαλές, οτι προοριζονται για αυτους.

Η Ρωσία φοβάται ότι η αντιπυραυλική ασπίδα στην και γύρω από την Ευρώπη, αποσκοπει σε μια ξαφνικη επιθεση εξουδετερωσης των πυρηνικων της οπλων. 


Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι Ρώσοι προχωρουν στον εκσυγχρονισμό και την γρήγορη επέκταση των πυρηνικων τους όπλων. 

Στη Μόσχα ήταν επιπλέον επιφυλακτικοί μετά από πρόταση του Πούτιν να οικοδομήσουν μια κοινή αντιπυραυλική ασπίδα, με τους αμερικανους, κατά των ιρανικών πυραύλων. Αλλα η προταση του απορρίφθηκε από το ΝΑΤΟ.

Ο Γερμανο- Αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής F. William Engdahl αποκαλεί αυτήν την επιδίωξη της Ουάσιγκτον, και την αυτόματη αλλαγη πολιτικης της ΕΕ , απίστευτα ηλίθια. 


Συμφωνα με αυτον: " Ένα πραγμα ειναι σαφές ότι η πολιτικη της καταστροφης που ακολουθουν, αγνοεί ότι η ρωσική αρκούδα, ακόμα και όταν κοιμάται, κρατά πάντα τα μάτια της ανοιχτά . "

Η δυτική στρατηγική του πολέμου στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία, καθώς και η κατασκευή της αντιπυραυλικής ασπίδας θα κορυφωθεί τελικά με τον Τρίτο Παγκοσμιο Πολεμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news