Home » , , , , , » ΦΡΙΚΗ MADE ΙΝΤΗΕ U.S.A. : Τουλάχιστον 22 φόνους ομολογεί 19χρονη ανδρών που γνώρισε μέσω Facebook

ΦΡΙΚΗ MADE ΙΝΤΗΕ U.S.A. : Τουλάχιστον 22 φόνους ομολογεί 19χρονη ανδρών που γνώρισε μέσω Facebook


Η 19χρονη Μιράντα Μπαρμπούρ που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω Ίντερνετ και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού παραδέχτηκε την πράξη της και ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνια.
 
Η Μιράντα Μπαρμπούρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε από τη φυλακή, δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Item» ότι είχε εμπλακεί σε σέχτα σατανιστών και ότι έχει χάσει το λογαριασμό για τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. 

 

«Όταν έφτασα τους 22 σταμάτησα το μέτρημα», φέρεται να δήλωσε η 19χρονη που, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, θέλει πλέον να είναι ειλικρινής.

 

Στο δικαστήριο του Σάνμπερι όπου προσήχθησαν ξεχωριστά τον περασμένο Δεκέμβριο η νεαρή και ο σύζυγός της, Ιλάιτ Μπαρμπούρ, 22 ετών, δήλωσαν αθώοι για τη δολοφονία του 42χρονου Τρόι Λαφεράρα, στις 11 Νοεμβρίου. 
Το πτώμα του άνδρα, με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού η Μιράντα μέσω του ιστοτόπου αγγελιών Craigslist, είχε βρεθεί σε ένα σοκάκι του Σάνμπερι.

 

Ο δικηγόρος του συζύγου της και ο συνήγορος που την εκπροσώπησε στο δικαστήριο δεν έχουν προβεί σε σχόλιο για την ομολογία της 19χρονης.

 

Η «Daily Item», με κυκλοφορία 25.000 φύλλων, παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την αρχή και είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τη σύλληψη του νιόπαντρου ζευγαριού, την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι τους και την προσαγωγή τους στο δικαστήριο.

 

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ιλάιτ ήταν κρυμμένος κάτω από μια κουβέρτα, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν η γυναίκα του συνάντησε τον Λαφεράρα σε ένα εμπορικό κέντρο του Χάρισμπεργκ, περίπου 80 χιλιόμετρα νοτίως του Σάνμπερι. 
Ο 42χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο όπου ο σύζυγος της Μιράντας τον έπνιξε με ένα καλώδιο ενώ εκείνη τον μαχαίρωσε περίπου 20 φορές.

 

«Έλεγε λάθος πράγματα και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. 
Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν επρόκειτο να τον μαχαιρώσουμε. 
Ο σύζυγός μου μόνο θα τον έπνιγε», φέρεται να είπε η νεαρή.

 

Δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία έχει κάποιες ενδείξεις ότι η Μιράντα Μπαρμπούρ συνδέεται όντως με άλλες δολοφονίες εκτός από εκείνην του Λαφεράρα. 
Ένας αξιωματικός της αστυνομίας είχε δηλώσει στο πρακτορείο Ρόιτερς τον Δεκέμβριο ότι οι Μπαρμπούρ «απλώς ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον μαζί».

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news