Home » » ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΟ Ρ Ρ Ν Η ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕ - ΤΡΙΓΚΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΟ Ρ Ρ Ν Η ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕ - ΤΡΙΓΚΑ

Στα πλαίσια της προβολής και παρουσίασης των υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014, το Ράδιο Ρούμελη News φιλοξενεί την Μαρία Βε - Τρίγκα, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του Γιώργου Κοτρωνιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η  Μαρία Βε γεννήθηκε   στο  Πλατύστομο Φθιώτιδας  από  γονείς  εκπαιδευτικούς. Σπούδασε  στο  τμήμα  Φιλολογίας του Αριστοτέλειου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στονΤομέα  Κλασικών  Σπουδών, όπου εισήχθη  με  υποτροφία. 

Είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ((Μ.ed) στην  Εκπαίδευση. Είναι αριστούχος απόφοιτος του  Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης , κάτοχος πτυχίου και διπλώματος  Βυζαντινής  μουσικής, και  κάτοχος  πτυχίου  και  διπλώματος Ακορντεόν  και  παραδοσιακών κρουστών. 

Έχει άριστη  γνώση Η/Υ και της εφαρμογή  τους  στην Εκπαίδευση. Μιλάει  πολύ  καλά  Αγγλικά  και  Γαλλικά. 

Έχει  βραβευθεί  ως υπεύθυνη καθηγήτρια με  το  πρώτο  βραβείο συνόλου  έντεχνης  Ελληνικής  μουσικής στους  Περιφερειακούς μαθητικούς μουσικούς αγώνες και με  2ο Πανελλήνιο Βραβείο Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων . Είναι  μέλος της  ορχήστρας παραδοσιακής  μουσικής  της   Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. 

Είναι  μέλος  του  Δ.Σ.  του  Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδος. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Νέας Πολιτείας στη Λαμία.

Έχει  ενεργό κοινωνική και καλλιτεχνική δράση  στα  πολιτιστικά δρώμενα  της  πόλης. Εργάζεται  ως  μόνιμη καθηγήτρια   φιλόλογος  και  μουσικός   στο  Μουσικό Σχολείο  Λαμίας.   Είναι  παντρεμένη  με τον   Δρ. Παναγιώτη Τρίγκα , καθηγητή  φυσικοθεραπείας  στο  ΤΕΙ Λαμίας και  έχει δυο παιδιά το Νικόλα  και  τη  Χαρούλα.

Είναι  ένας  νέος άνθρωπος γεμάτος  εφόδια , διάθεση  για  προσφορά  και πλεόνασμα  αγάπης για  τον  τόπο  του που  διεκδικεί  με την  στήριξη  σας  να  συμβάλει στην προσπάθεια  για ένα  Δήμο  κοντά  στους  πολίτες  , ασπίδα στην  κρίση, ένα Δήμο  που θα  αναδείξει τα  αγαθά της  Παιδείας,  του  Πολιτισμού, και  της  Κοινωνικής  προσφοράς, ένα Δήμο που να πραγματώνει τα όνειρα και τις προσδοκίες των πολιτών του.

« Κι αν  πλήθος τ’ άσχημα κι αν είναι τ’ άδεια αφέντες
φτάνει μια σκέψη, μια ψυχή, φτάνεις εσύ, εγώ φτάνω,
να δώσει νόημα στων πολλών την ύπαρξη. Ένας φτάνει…!»
(Κωστής Παλαμάς)
Αγαπητοί συμπολίτες,

Η βαθιά οικονομική ύφεση  που χαρακτηρίζει την εποχή μας και οι επιμέρους παράμετροί της έγιναν   ιδιαίτερα αισθητές και σε τοπικό επίπεδο .Απέναντι σ’ αυτή την κρίση που βιώνουμε καθημερινά οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και  να εγκαταλείψουμε την αδράνεια και την παθητικότητα ,ξεκινώντας πρωτίστως από το τοπικό επίπεδο με καθαρό πνεύμα και ανυποχώρητη βούληση.

Ως εκπαιδευτικός  αλλά και  ως πολίτης με ενεργό πολιτιστική και κοινωνική δράση ήρθα πολλές φορές σε επαφή  με τοπικές φωνές και πρωτοβουλίες που είχαν ως  μοναδικό γνώμονα το περίσσευμα αγάπης  και τη διάθεση προσφοράς για τον τόπο. 

Οι ίδιες φωνές, τώρα πια, αναζητούν τη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία θα διακατέχεται από  πνεύμα  συμμετοχής και εθελοντισμού, αλληλεγγύης και  κοινωνικής προσφοράς, με κοινό νου και εντιμότητα στη διαχείριση των κοινών, με συνεχείς και ακούραστες προσπάθειες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο, και μιας δημοτικής αρχής που να πραγματώνει τα όνειρα και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Στην προσπάθεια αυτή όλοι είμαστε συνοδοιπόροι ,καλούμαστε να βρούμε κοινό βηματισμό και να πορευτούμε προς την πραγμάτωση των προσδοκιών και των ονείρων μας. Εμείς, οι ίδιοι, είμαστε οι δημιουργοί των προσωπικών εμπειριών μας και του μέλλοντός μας. 

Αρκεί να το πιστέψουμε. Μπορεί να χρειαστεί υπομονή, πολύ σκληρή δουλειά, πραγματική προσπάθεια και χρόνος, αλλά μπορεί να γίνει ! Γιατί, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν οι συνθήκες που επιθυμούμε, οφείλουμε και μπορούμε να τις δημιουργήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά αρκεί να μετατρέψουμε την ατομική ευθύνη του καθενός σε συλλογική δράση!

Αισιοδοξώ ότι η δική σας στήριξη θα μου δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής στη συλλογική  αυτή προσπάθεια!

ΜΑΡΙΑ ΒΕ-ΤΡΙΓΚΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (Μ.ed)  ΚΑΙ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ 

 ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news