Home » , , , , » ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22.00 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22.00 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22.00 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ    ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΡΟΥΕΛΗ NEWS 98.00 FM ΛΑΜΙΑ HELLAS



Ο Κυριάκος Βελόπουλος γεννήθηκε στις 24-10-1965 στην Γερμανία. 

Κατάγεται από αγροτική οικογένεια προσφύγων. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Δενδροποτάμου εγγράφεται σε Σχολή Δημοσιογραφίας, τα μαθήματα της οποίας παρακολουθεί ως υπότροφος. 

Είναι έφεδρος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα. Eίναι έγγαμος και έχει μία κόρη. 


Είναι μέλος της Ακαδημίας της Ελληνικής γλώσσας στη Γερμανία και της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. 

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, εργάσθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Θεσσαλονίκη» και «Ερμής», όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Η Βουλή των Πολιτών», καθώς και στην τηλεόραση «Εγνατία» την εκπομπή «Βουλή», και την εκπομπή «Ελληνόραμα» στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με χαρακτηριστικό την ομολογουμένως μεγάλη τηλεθέαση. 

Εκτός από την ανελλιπή αναφορά σε επίκαιρα γεγονότα, το προσφιλές θέμα είναι ο σχολιασμός των Εθνικών ζητημάτων και η ανάπτυξη δραστηριότητος για την ενίσχυση των δεσμών του ομογενειακού Ελληνισμού με τη Μητέρα Ελλάδα. 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του καταγράφονται:


  • Η συγκέντρωση 18.000 Θεσσαλονικέων στην πλατεία Αριστοτέλους –παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες- με σκοπό τη διαμαρτυρία για την απότροπή της ονομασίας των Σκοπίων με πρώτο ή δεύτερο συνθετικό το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  • Η επίσκεψη στους Έλληνες στην Κάτω Ιταλία και Σικελία (Μεγάλη Ελλάδα), το Πάσχα του 1996.
  • Επίσης, με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε –μέσω της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης- την φιλοξενία 30 παιδιών Ελληνικής καταγωγής από την Κ. Ιταλία στην κατασκήνωση «Κοινωνικής πρόνοιας» της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής.
  • Με προσωπικές του ενέργειες συγκεντρώθηκε σημαντικό προϊόν βοήθειας προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς Ελληνοποντίους της Κομοτηνής και των Σαππών, καθώς επίσης και στους Έλληνες Σαρακατσάνους της Ανατολικής Ρωμυλίας.
  • Οργάνωσε «Οδοιπορικά» στους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας, Πέλλας και Λευκαδίων εν είδει προσκυνήματος στην κοιτίδα των Αρχαίων Μακεδόνων.
  • Ακόμη, πραγματοποίησε ομιλίες σε σχολεία και συλλόγους σχετικές με την Ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των παλικαριών της ενάντια σε κάθε απειλή.
  • Έγραψε τα ιστορικού περιεχομένου πονήματα «Μακεδονία και Ύβρεις», «Αυτοί είναι οι Τούρκοι», «Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων», «Η Ελλάδα αιμορραγεί» και «Αριστοτέλους: Αθηναίων Πολιτεία», «Παγκοσμιοποίηση», «Θάνατος του έθνους», «Ελλήνων μυστικά», Περί Ελλήνων αγωγή», «Ελλήνων προϊστορία», «Οι σαρκοφάγοι της Δημοκρατίας».
  • Είναι συνιδρυτής του Ελληνοκεντρικού συλλόγου «Δίαυλος Ελλήνων».
  • Η ανάμιξή του στην πολιτική για πρώτη φορά ήταν το 2004 στις εθνικές εκλογές του 2004 όταν έλαβε μέρος στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. και έλαβε 5.700 ψήφους σε σύνολο 7.200! 
  • Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος νομάρχης Πέλλας και έλαβε 7.903 ψήφους και ποσοστό 7,3%, ενώ το 2007 εκλέγεται βουλευτής στην Β΄ Θεσσαλονίκης με 6.130 ψήφους σε σύνολο 11.200.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news