Home » , , , , , » Οι υποψήφιοι των 25 δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Οι υποψήφιοι των 25 δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος



Στερεά Ελλάδα  υποψηφιότητες στους κατά τόπους δήμους. 

Δείτε τους υποψήφιους δημάρχους παρακάτω (οι δήμοι σε αλφαβητική σειρά):


Δ. Αγράφων:

Θόδωρος Μπαμπαλής (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Χρήστος Δημητρόπουλος
Παναγιώτης Γκορόγιας
Με το συνδυασμό του Χρήστου Δημητρόπουλου κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο εκλεχθείς το 2010 δήμαρχος (με τη στήριξη της ΝΔ) Δημήτρης Τάτσης. Η απόφαση του δημάρχου φαίνεται πως ελήφθη μετά από την πρόσφατη καταδίκη του από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου (δώδεκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και δύο χρόνια στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων) έπειτα από προσφυγή πολίτη κατά του ιδίου και καταγγελία για παράνομη υδροληψία για άρδευση των χωραφιών του απο νερό ύδρευσης. Υποψήφιος ξανακατεβαίνει ο Θόδωρος Μπαμπαλής, με τον οποίο είναι υποψήφια η νυν δήμαρχος και διάδοχος του κ. Τάτση, η 26χρονη Βασιλική Φεγγούλη. Το 2010 είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινωσει επίσης και ο Παναγιώτης Γκορόγιας.

Δ. Αλιάρτου:
Γιώργος Ντασιώτης (δήμαρχος)
Φίλιππος Σαγανάς (ΚΚΕ)
Δύο υποψηφιότητες είναι γνωστές μέχρι στιγμής για τον συγκεκριμένο δήμο. Ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης διεκδικεί την επανεκλογή του απέναντι στον Φίλιππο Σαγανά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκή Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Δ. Αμφίκλειας – Ελατείας:
Γιώργος Γώγος
Λουκάς Σκλαβούνος
Βασίλης Σαλμάς
Αντώνης Πόρρος
Παναγιώτης Θανασιάς
Κώστας Τασούλας
Δημήτρης Αδρύμης (ΚΚΕ)
Ο νυν δήμαρχος Θόδωρος Ντούρος προτίθεται να αποχωρήσει από την Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τους υποψήφιους των εκλογών του Μαΐου. Το δήμο διεκδικούν δύο πρώην δήμαρχοι, ο Γιώργος Γώγος (Αμφίκλειας) και ο Λουκάς Σκλαβούνος (Ελάτειας), οι οποίοι θα έχουν απέναντί τους, τους Βασίλη Σαλμά, Αντώνη Πόρρο, Παναγιώτη Θανασιά, Κώστα Τασούλα και Δημήτρη Αδρύμη, ο οποίος διεκδικεί το δήμο  με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δ. Δελφών:
Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Αριστείδης Παπαλαίος
Γιώργος Ιωσηφίδης (ΚΚΕ)
Γιώργος Δρακάκης
Τάκης Μέγκος
Και σε αυτό το δήμο ο δήμαρχος θα «παραδώσει τη σκυτάλη» στο νικητή των εκλογών του Μαΐου. Ο απερχόμενος Νίκος Φουσέκης, έχει ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει στις εκλογές. Στην απόφασή του φαίνεται να συνέβαλε η πρόσφατη δικαστική του περιπέτεια για την υπόθεση στα Τουμπανάρια. Επομένως, ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ένας από τους πέντε υποψήφιους. Πρόκειται για τους Θανάση Παναγιωτόπουλο, Αριστείδη Παπαλαίο, Γιώργο Ιωσηφίδη, Γιώργο Δρακάκη και Τάκη Μέγκο.

Δ. Διρφυών – Μεσσαπιών:
Γιάννης Μπουροδήμος (δήμαρχος, προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Αντώνης Μπαζιώτης
Γεωργία Πύθουλα (ΚΚΕ)
Γιώργος Ψαθάς
Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουροδήμος, ο οποίος στις εκλογές του 2010 είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του. Την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει επίσης ο Αντώνης Μπαζιώτης, ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος στο παρελθόν, η Γεωργία Πύθουλα, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος ήρθε δεύτερος σε ψήφους στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Δ. Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας:
Γιάννης Πατσαντάρας (δήμαρχος)
Θανάσης Πανουργιάς (πρώην δήμαρχος)
Λουκάς Ζάκκας (ΚΚΕ)
Ο νυν και πρώην δήμαρχος θα αναμετρηθούν για το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας. Ο Γιάννης Πατσαντάρας που εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένος πρόκειται να δώσει σκληρή μάχη με τον Θανάση Πανουργιά. Υποψήφιος είναι και πάλι ο Λουκάς Ζάκκας με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δ. Δομοκού:
Γιώργος Κοντονάσιος (πρώην δήμαρχος)
Δημήτρης Τζιαχρήστας (πρώην δήμαρχος)
Χρήστος Νιάνιος (ΚΚΕ)
Ο νυν δήμαρχος, και πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Στέλιος Σύρος έχει ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Το δήμο θα διεκδικήσουν οι πρώην δήμαρχοι Ξυνιάδας Γιώργος Κοντονάσιος και Θεσσαλιώτιδας Δημήτρης Τζιαχρήστας και ο υποψήφιος του ΚΚΕ Χρήστος Νιάνιος.
Δ. Δωρίδος:
Γιώργος Καπετζώνης (δήμαρχος)
Χρήστος Τριανταφύλλου
Γιώργος Κουλούλας
Δύσκολα εκτιμάται πως θα υπάρξει αλλαγή δημάρχου στο συγκεκριμένο δήμο, σύμφωνα με γνώστες των τοπικών κοινών. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καπετζώνης διεκδικεί την επανεκλογή του, απέναντι στους ανθυποψηφίους του Χρήστο Τριανταφύλλου και Γιώργο Κουλούλα.
Δ. Ερέτριας:
Βασίλης Βελέντζας (δήμαρχος)
Αμφιτρήτη Αλημπατέ
Νικόλαος Γουρνής
Ασημίνα Καραμπέτσου (ΚΚΕ)
Νικόλαος Μακρυπούλιας
Νικόλαος Φατούσης
Πραγματική μάχη αναμένεται για την ανάδειξη δημάρχου στο συγκεκριμένο δήμο, όπου μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι υποψηφιότητες. Ο δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας ξανακατεβαίνει υποψήφιος θέλοντας να παραμείνει μια ακόμη θητεία στο θώκο, στον οποίο θέλει να επανέλθει η πρώην δήμαρχος Αμφιτρήτη Αλημπατέ, που, σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, εμφανίζει αξιόλογη δυναμική. Με τη στήριξη του ΚΚΕ κατεβαίνει υποψήφια η Ασημίνα Καραμπέτσου, ενώ χωρίς κομματική στήριξη, έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους οι Νικόλαος Γουρνής, Νικόλαος Μακρυπούλιας και Νικόλαος Φατούσης.
Δ. Θηβαίων:
Σπύρος Νικολάου (δήμαρχος, προερχόμενος από ΝΔ)
Σταμάτης Χαλβατζής
Αντώνης Τουλουμάκος (ΚΚΕ)
Γιώργος Κατσέλης
Γιάννης Κόρδατζης
Πέντε, μέχρι στιγμής, υποψήφιοι διεκδικούν το δήμο Θηβαίων. Ο δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στις εκλογές του 2010 είχε τη στήριξη της ΝΔ, αν και αποδυναμωμένος, ξανακατεβαίνει υποψήφιος. Απέναντί του, όπως και στην προηγούμενη εκλογική μάχη, με τη στήριξη του ΚΚΕ, ο Αντώνης Τουλουμάκος. Το δήμο διεκδικούν επίσης οι Σταμάτης Χαλβατζής, Γιώργος Κατσέλης και Γιάννης Κόρδατζης.

Δ. Ιστιαίας – Αιδηψού:
Ζάχος Χριστοφής (δήμαρχος)
Ηλίας Πέτσης (προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Ουρανία Παπανδρέου
Κωνσταντίνος Μπάμης
Θανάσης Καμαράτος (ΚΚΕ)
Γιάννης Αναγνώστου
Νατάσσα Φουρνάρη
Επτά υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το δήμο. Ο δήμαρχος Ζάχος Χριστοφής δήλωσε «μάχιμος και ενεργός» για τη διεκδίκηση του θώκου, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την εκλογική μάχη. Δυναμικές θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Ουρανίας Παπανδρέου και Ηλία Πέτση, ο οποίος το 2010 είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπάμη, οι παραπάνω υποψήφιοι θεωρούνται ότι μπορούν να περάσουν στον β΄γύρο, με μέχρι τώρα τις πληροφορίες να οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα διεξαχθεί μια σκληρή εκλογική «μάχη» τον Μάιο μεταξύ τους. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Καμαράτος στηρίζεται από το ΚΚΕ. Τις υποψηφιότητές τους έχουν ανακοινώσει επίσης οι Γιάννης Αναγνώστου και Νατάσσα Φουρνάρη.

Δ. Καρπενησίου:
Νίκος Σουλιώτης
Βασίλης Παπαϊορδάμης (ΚΚΕ)
Γιάννης Σταμάτης
«Ανοιχτό» έχει αφήσει το δρόμο για τους υποψήφιους διεκδικητές του θώκου, ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επέλεξε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η υποψηφιότητά που προέκυψε από την παράταξή του, είναι αυτή του νυν αντιδημάρχου, Νίκου Σουλιώτη. Ο χώρος στον οποίο απευθύνεται, αναμένεται να μοιραστεί ανάμεσα στον ίδιο και στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταμάτη. Στα λαϊκά στρώματα θα απευθυνθεί ο Βασίλης Παπαϊροδάμης, επικεφαλής με τη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Δ. Καρύστου:
Νικόλαος Μανώλης (δήμαρχος)
Ελευθέριος Ραβιόλος (προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Κυριακή Βρανά (ΚΚΕ)
Ισίδωρος Παπαλυμπέρης
Ο δήμαρχος Νικόλας Μανώλης διεκδικεί την επανεκλογή του επιθυμώντας να συγκεντρώσει υψηλότερα ποσοστά από τους ανθυποψηφίους του, Κυριακή Βρανά, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ και τον Ευλευθέριο Ραβιόλο, ο οποίος το 2010 είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Μοναδικός υποψήφιος που δεν είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές, ο Ισίδωρος Παπαλυμπέρης.

Δ. Κύμης Αλιβερίου:
Δημήτρης Θωμάς (δήμαρχος)
Δέσποινα Μαρίνου
Κωνσταντινος Μιχαήλ (ΚΚΕ)
Θανάσης Μπουραντάς
Αμφίρροπη αναμένεται η μάχη μεταξύ των υποψηφίων, οι οποίοι θεωρούν σίγουρη την είσοδό τους στον β” γύρο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς θα ξανακατέβει υποψήφιος, απέναντι στην Δέσποινα Μαρίνου η οποία αναμένεται να συσπειρώσει τον Αριστερό χώρο και σύμφωνα με τοπικές πηγές, έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα υπέρ της. Ισχυρή υποψηφιότητα θεωρείται και αυτή του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά. Με τη στήριξη του ΚΚΕ, επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης διεκδικεί το δήμο ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ.

Δ. Λαμιέων:
Γιώργος Κοτρωνιάς (δήμαρχος, προερχόμενος από ΝΔ)
Μαρία Αντωνίου
Νίκος Σταυρογιάννης (ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από ΝΔ)
Γιώργος Σαγιάς
Θωμάς Στάικος
Παναγιώτης Στασινός
Κώστας Τσαμαδιάς
Πολλές υποψηφιότητές έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το δήμο Λαμιέων, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι δεν θα … φτάσουν όλες έως την εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου. Ο Γιώργος Κοτρωνιάς, νικητής της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης με το «χρίσμα» της ΝΔ διεκδικεί την επανεκλογή του. Το θώκο διεκδικεί με αξιώσεις και ο Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος μετά τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, οπότε εκλέχθηκε ως βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ανεξαρτητοποιήθηκε. Με αξιώσεις διεκδικούν το δήμο επίσης οι Μαρία Αντωνίου, Γιώργος Σαγιάς και Θωμάς Στάικος. Τις υποψηφιότητές τους έχουν ανακοινώσει επίσης οι Παναγιώτης Στασινός και Κώστας Τσαμαδιάς.

Δ. Λεβαδέων:
Γιώτα Πούλου
Αλέκος Καρκάνας
Άρης Ρούσσαρης
Νώντας Κοτσικώνας (ΚΚΕ)
Γιώργος Ζιώγας
Τη «σκυτάλη» του δήμου θα παραδώσει στο νικητή των εκλογών του Μαΐου ο δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος. Επομένως ο «δρόμος» για τη δημαρχία, ανοίγει στους υποψηφίους Γιώτα Πούλου, η οποία διεκδίκησε το δήμο και το 2010, το Νώντα Κοτσικώνα, ο οποίος ξανακατεβαίνει υποψήφιος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τη στήριξη του ΚΚΕ, τον Άρη Ρουσσάρη και τον Αλέκο Καρκάνα, οι οποίοι φέρονται να αναπτύσσουν δυναμική και τον Γιώργο Ζιώγα.
Δ. Λοκρών:
Νίκος Λιόλιος (δήμαρχος, προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Γιώργος Σκαμπερδόπουλος
Τάσος Χρονάς
Γιώργος Ρούσσης (ΚΚΕ)
Ο Νίκος Λιόλιος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, αυτή τη φορά όμως χωρίς κομματικά στηρίγματα. Το 2010 είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Να επανέλθει στη θέση του δημάρχου, επιθυμεί επίσης ο Γιώργος Σκαμπερδόπουλος, πρώην δήμαρχος Αταλάντης. Τις υποψηφιότητές τους έχουν ανακοινώσει επίσης οι Τάσος Χρονάς, και Γιώργος Ρούσσης, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ.
Δ. Μακρακώμης:
Θύμιος Παπαευθυμίου (δήμαρχος)
Νίκος Τζιβελέκας
Ματθαίος Σκούρας
Χρήστος Πασούλας (ΚΚΕ)
Δύσκολο θα είναι το έργο του νυν δημάρχου Θύμιου Παπαευθυμίου να επανεκλεγεί. Το δήμο Μακρακώμης διεκδικούν επίσης ο Νίκος Τζιβελέκας, ο Ματθαίος Σκούρας και ο Χρήστος Πασούλας (ΚΚΕ).
Δ. Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννης:
Ανέστης Ψαρρός (δήμαρχος)
Δημήτρης Κατσίνης
Γιάννης Στεργίου
Στάθης Λιαγκάκης (ΚΚΕ)
Βασίλης Παζάρας (ΣΥΡΙΖΑ)
Χρήστος Καλυβιώτης
Γιώργος Φλώκος
Στους επτά ανέρχονται οι υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί για το συγκεκριμένο δήμο. Ένας από τους διεκδικητές της δημαρχίας είναι και ο νυν δήμαρχος, Ανέστης Ψαρρός. Με τη στήριξη του ΚΚΕ κατεβαίνει στις εκλογές ο Στάθης Λιαγκάκης, ενω ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Παζάρα. Το «παζλ» των υποψηφιοτήτων συμπληρώνουν οι ακομμάτιστοι υποψήφιοι Δημήτρης Κατσίνης, Γιάννης Στεργίου, Χρήστος Καλυβιώτης, Γιώργος Φλώκος.

Δ. Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου
Γιάννης Συκιώτης
Δημήτρης Παπαναγιώτου
Τριαντάφυλλος Μπέλλος
Ο δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας έχει δηλώσει πως δεν θα ξαναθέσει ευατόν υποψήφιο στις επικέιμενες εκλογές. Επικρατέστρες για την διαδοχή  υποψηφιότητες θεωρούνται αυτές του Δημήτρη Παπαναγιώτου και του Γιάννη Συκιώτη, με τον δεύτερο να φέρεται να στηρίζεται από το περιβάλλον υπουργού της κυβέρνησης. Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου, έχει ανακοινώσει επίσης και ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος.

Δ. Ορχομενού:
Κώστας Ξηρογιάννης (δήμαρχος, προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Λουκάς Υπερήφανος
Ο δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης επιθυμεί να ανανεώσει τη θητεία και ξανακατεβαίνει στις εκλογές. Το 2010 είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Απέναντί του, όπως και πριν τέσσερα χρόνια, ο υποψήφιος δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος ο οποίος ξανακατεβαίνει ως ανεξάρτητος κομματικά.

Δ. Σκύρου:
Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Νικόλαος Μαυρικός
Ματζουράνα Μαντζουρανάκη (ΚΚΕ)
Ως γνωστόν, ο δήμαρχος Μίλτος Χατζηγιαννάκης επέλεξε να γίνει μέλος του κινήματος «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος» και δεν κατέβει στις εκλογές του Μαΐου. Στη θέση του όμως κατεβαίνει ο ανηψιός του και συνονοματός του, Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Το δήμο διεκδικούν επίσης οι Νίκος Μαυρικός και η Ματζουράνα Μαντζουρανάκη, η υποψηφιότητα της οποίας, όπως και το 2010, στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Δ. Στυλίδας:
Απόστολος Γκλέτσος (δήμαρχος)
Πανουργιάς Πανουργιάς
Χρήστος Οικονόμου
Την ανανέωση της θητείας του επιθυμεί ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος. Απέναντί του, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Οικονόμου, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ. Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει επίσης και Πανουργιάς Πανουργιάς.

Δ. Τανάγρας:
Βαγγέλης Γεωργίου (δήμαρχος, προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Δήμος Θεοδώρου (ΚΚΕ)
Βασίλης Περγιάλας
Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη δημαρχία. Ο δήμαρχος Βαγγέλης Γεωργίου, εκλεχθείς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ το 2010, ξανακατεβαίνει υποψήφιος απέναντι στους Δήμο Θεοδώρου, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ και τον ανεξάρτητο κομματικά Βασίλη Περγιάλα.

Δ. Χαλκιδέων:
Θανάσης Ζεμπίλης (δήμαρχος, προερχόμενος από ΝΔ)
Χρήστος Παγώνης (προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Ευάγγελος Σταματούκος (ΚΚΕ)
Νίκος Λεβέντης (ΣΥΡΙΖΑ)
Κωνσταντίνος Κουλουρίδης
Λίγο – πολύ η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου θυμίζει την αντίστοιχη του 2010. Οι δύο κύριοι διεκδικητές του θώκου ο νυν δήαρχος Θανάσης Ζεμπίλης ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένος και ο επικφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Χρήστος Παγώνης, «ρίχνονται» στη μάχη των εκλογών, αυτή τη φορά χωρίς κομματικά στηρίγματα. Το 2010 ο νυν δήμαρχος είχε τη στήριξη της ΝΔ και ο ανθυποψήφιός του, είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Το δήμο διεκδικεί επίσης ο Ευάγγελος Σταματούκος, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, όπως και πριν τέσσερα χρόνια. Την υποψηφιότητα του Νίκου Λεβέντη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το «παζλ» των υποψηφίων συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Κουλουρίδης.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news