Home » , , , » ΦΘΙΩΤΙΔΑ : Τραγωδία με πατέρα 3 παιδιών

ΦΘΙΩΤΙΔΑ : Τραγωδία με πατέρα 3 παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, από το θάνατο ενός 56χρονου αγρότη, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το... τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 56χρονος είχε πάει για κάποιες αγροτικές δουλειές στο χωριό Λοκρίδα και άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του.  

Η γυναίκα του όταν είδε ότι δεν απαντούσε στο κινητό ανησύχησε και έτρεξε να τον αναζητήσει, όπου και τον βρήκε κρεμασμένο από ένα δέντρο.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, από το θάνατο ενός 56χρονου αγρότη, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το...
τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 56χρονος είχε πάει για κάποιες αγροτικές δουλειές στο χωριό Λοκρίδα και άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η γυναίκα του όταν είδε ότι δεν απαντούσε στο κινητό ανησύχησε και έτρεξε να τον αναζητήσει, όπου και τον βρήκε κρεμασμένο από ένα δέντρο.Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. - See more at: http://krini-kalamaria.blogspot.gr/2014/05/3_29.html#sthash.O8GGY9RX.dpuf

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news