Home » » ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Πέθανε ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της Αθήνας , Γιώργος Πολίτης

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Πέθανε ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της Αθήνας , Γιώργος Πολίτης

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ  : Πέθανε ο καταστηματάρχης νυχτερινών κέντρων της Αθήνας  Γιώργος Πολίτης !


Αποτελεί μια είδηση όπου δεν έχουν κυλήσει μόλις ελάχιστα λεπτά από την χρονική στιγμή εκείνη που "έσκασε" , αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα !


Το blog του patra gossip-news.gr πληροφορήθηκε για το ξαφνικό θάνατο ενός πολύ αγαπητού προσώπου , που έχει χαράξει την δική του λαμπρή πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας . Συγκεκριμένα , αναφερόμαστε στον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων "Derti Street" - "Club 22" , όπως και των ραδιοφωνικών σταθμών "Sfera 102.2" - "Derti 98.6"  , με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν πως τελικά υπέκυψε στην μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον εφιάλτη του καρκίνου . Μάλιστα , το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν εντατικοποιηθεί τα συμπτώματα της συγκεκριμένης θανατηφόρας νόσου , σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που τον έζησαν και εργάστηκαν για αυτόν , εκφράζοντας μέσω του patra gossip-news.gr την βαθιά τους λύπη για μια τόσο μεγάλη απώλεια . 
Οι εργαζόμενοι του σταθμού, άλλα και όλοι όσοι τον γνώριζαν είναι συντετριμμένοι με το χαμό του. Οι εργαζόμενοι στον “Derti 98.6”, μάλιστα, ανέβασαν το παρακάτω post στην επίσημη σελίδα του σταθμού στο facebook: “Σήμερα για μας εδώ στον Derti 98,6 είναι πια πολύ δύσκολη μέρα. Τα ξημερώματα έφυγε από κοντά μας ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των Ραδιοφωνικών Σταθμών Derti 98,6 και Sfera 102,2 Γιώργος Πολίτης, ο άνθρωπος που αγκάλιασε τα δύο ραδιόφωνα και τους ανθρώπους τους, και τα ανέβασε την κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Καλό Ταξίδι κύριε Γιώργο…. Β.Σ Ε.Α Π.Μ”. 

Πάντως , με δυσκολία προσπαθούμε να πιστέψουμε το τι έχει συμβεί , αφού μας φαίνεται σας ένας κακός εφιάλτης όπου στο τέλος θα ξυπνήσουμε και όλα θα είναι όπως και πριν . Μάταια όμως , η τροπή των πραγμάτων είναι εντελώς διαφορετική , παρόλο που μας πονάει τόσο !

Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου blog , Ηλίας Τσίπας , καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας ..... επιθυμούν να εκφράσουν την βαθιά τους θλίψη στην οικογένεια Πολίτη . 
"Φίλε Γιώργο καλό σου ταξείδι . Ας ελπίσουμε πως θα αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή του" !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news