Home » , , , , » Ινδία: Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν δύο ανήλικα κορίτσια!

Ινδία: Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν δύο ανήλικα κορίτσια!

Τα σώματά τους βρέθηκαν να κρέμονται από δέντρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η είδηση ότι άλλα δύο νεαρά κορίτσια έπεσαν θύματα απίστευτης βίας και αγριότητας στην Ινδία.

Όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη Ινδοί αξιωματούχοι, τα κορίτσια, ηλίκίας 14 και 16 ετών έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από δέντρο σε χωριό στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Οι ανήλικες, οι οποίες ήταν εξαδέλφες, χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης και την επομένη ημέρα τα σώματά τους βρέθηκαν να κρέμονται από δέντρο.

Ο πατέρας του ενός κοριτσιού δήλωσε ότι τα παιδιά βιάστηκαν από ομάδα πέντε ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια τα κρέμασαν από το δένδρο. Η νεκροψία απέδειξε τον βιασμό και θάνατο από απαγχονισμό, σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό διοικητή.

Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δράστες, 18 ετών, ενώ 60μελής ομάδα αστυνομικών αναζητεί έναν δεύτερο ύποπτο.

«Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι εάν τα θύματα κρεμάστηκαν από τους δράστες ή αν αυτοκτόνησαν», διευκρίνισε ό αστυνομικός διοικητής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τρεις αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον των δύο από τους τρεις για συνέργεια και παρακώλυση των ερευνών.

Οι κάτοικοι του χωριού του Ουτάρ Πραντές απέκλεισαν εθνική οδό και ζήτησαν μέτρα κατά των αστυνομικών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Η διαμαρτυρία τερματίστηκε όταν ανακοινώθηκε ότι οι τρεις ετέθησαν σε διαθεσιμότητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news