Home » » Σε κίνδυνο οι Εκλογές - Με αποχή προειδοποιούν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι

Σε κίνδυνο οι Εκλογές - Με αποχή προειδοποιούν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι


Το ζήτημα της εκλογικής αποζημίωσης των Δημοτικών Υπαλλήλων, ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης στις 18 και 25 Μαΐου 2014, θέτει, για ακόμη μία φορά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αφού παρά τη δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, για σχετική συνάντηση, αυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη - σήμερα τελειώνει η προθεσμία - δέσμευση τού Υπουργού Εσωτερικών.

«Επειδή η δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών δεν πραγματοποιήθηκε και είμαστε πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προειδοποιούμε ότι, σε περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα απαντήσεις και δεσμεύσεις προσανατολιζόμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα σε αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που αναμένει εναγωνίως να «εκφραστεί»  στις επερχόμενες εκλογές.

Δηλώνουμε πως δεν είναι σκοπός των εργαζομένων να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην «επιλεκτική αντιμετώπιση» εργαζομένων που θα εργαστούν για τον ίδιο σκοπό και στο συνεχή εξευτελισμό και απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εκείνοι που κατά κύριο λόγο επωμίζονται το μεγάλο βάρος της εκλογικής διαδικασίας και απαιτούν τουλάχιστον ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ-ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

epoli.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news