Home » » ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ! Οι Ουκρανοί νεοναζί αποκεφάλισαν τον Ιταλό δημοσιογράφο (φωτό)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ! Οι Ουκρανοί νεοναζί αποκεφάλισαν τον Ιταλό δημοσιογράφο (φωτό)


Ιταλός 30 χρονος δημοσιογράφος Αndrea Rocchelli o επονομαζόμενος και Αndi, πρώτης γραμμής ρεπόρτερ στο Newsweek,στο ιταλικό Espresso,Monde, Foreign Policy κ. άλλα, σκοτώθηκε κοντά στην πόλη του Slavyansk.

Συνοδευόταν από το Γάλλο ανεξάρτητο δημοσιογράφο William Roguelon και τον ρώσο μεταφραστή τoυς Andrei Miranov.

“Έπεφταν ακατάπαυστα ριπές από καλάσνικοφ αλλά και καταιγισμός οβίδων. Kρύφθήκαμε σε ένα λάκκο, αλλά μια οβίδα έπεσε στο λάκκο”. 

Ο γάλλος δημοσιογράφος που επέζησε δήλωσε ακόμα στην εφημερίδα Libération : “Πιστεύω ότι ο Αndrei σκοτώθηκε και ο Αndy τραυματίσθηκε και το έβαλα στα πόδια. 

Τους φώναζα ότι είμαι δημοσιογράφος αλλά αυτοί συνέχισαν να ρίχνουν, ώσπου συνάντησα ρωσόφωνους της πολιτοφυλακής οι οποίοι με οδήγησαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.”

Το Interfax έχει ανακοινώσει τον θάνατο των δυο θυμάτων, του Ιταλού και του ρωσόφωνου, ο δε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιταλίας, επιβεβαιώνει το θάνατο του Ιταλού πολίτη. 

Οι σοροί των δημοσιογράφων βρέθηκαν από τους περιοίκους της περιοχής μαζί με τα διαβατήρια και κοντά στις οβίδες. Ένα από τα σώματα είναι αποκεφαλισμένο και δεν εχει επίσημα ταυτοποιηθεί σε ποιόν από τους δυο ανήκει. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον Ιταλό Αndy καθώς το σώμα ανήκει σε άνδρα νεαρής ηλικίας, ενώ ο μεταφραστής είναι μεσήλικας. 

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Slavyansk. Τον αποκεφαλισμό καταγγέλει το Ουκρανικό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

To RT μετέδωσε το βίντεο με το αποκεφαλισμένο σώμα του Ιταλού δημοσιογράφου.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά - pentapostagma.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news