Home » » Καπερνάρος: Να κάνει τζαμί το σπίτι του ο Καμίνης – Τζαμίνης !!!

Καπερνάρος: Να κάνει τζαμί το σπίτι του ο Καμίνης – Τζαμίνης !!!





Το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα, το σπίτι μας!» παρουσίασε ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, παρουσία πολλών βουλευτών του κόμματός του, καλλιτεχνών, πανεπιστημιακών όπως και εκατοντάδων πολιτών.Παρόντες οι βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά, Γιάννης Δημαράς, Σταυρούλα Ξουλίδου, Μαρίνος Ουζουνίδης, Ραχήλ Μακρή, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, οι καλλιτέχνες Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Τιτίκα Στασινοπούλου (που είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος), Γιώργος Παπαζήσης, ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιώργος Λεμπέσης κ.α..

Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε την ενεργοποίηση του νόμου για τα Τοπικά Δημοψηφίσματα, που -όπως επισήμανε- ισχύει από το 2006 αλλά κανένας δήμαρχος έως σήμερα δεν έχει τολμήσει να τον εφαρμόσει. Κι αυτό -όπως είπε- διότι «δεν τους συμφέρει να έχουν ενεργούς πολίτες που θα αποφασίζουν οι ίδιοι για τη γειτονιά τους, εάν θέλουν να γίνει mall στην Ακαδημία Πλάτωνος ή τζαμί στο Παγκράτι».
Τόνισε ότι είναι κάθετα ενάντιος στην ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας στο δήμο, την οποία -όπως είπε- απεργάζεται ο σημερινός δήμαρχος και επισήμανε ότι η καθαριότητα και η αποκομιδή απορριμμάτων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από τους δημοτικούς υπαλλήλους, στους οποίους υποσχέθηκε ότι δεν θα απολυθεί κανένας και ότι θα φροντίσει ώστε να έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά «στη διαχείριση των απορριμμάτων θα τελειώσουν οι δουλειές κάτω από το τραπέζι».
Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν απέναντι στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον οποίον αποκάλεσε επανειλημμένως «Καμίνη-Τζαμίνι» επικρίνοντας τη στάση του στο θέμα της ανέγερσης τεμένους και ίδρυσης επίσημων χώρων προσευχής στα δημοτικά διαμερίσματα για τους μουσουλμάνους. Όπως χαρακτηριστικά είπε «ο Καμίνης να κάνει τζαμί το σπίτι του. Με μας τζαμιά δεν γίνονται. Τέμενος δεν γίνεται, διότι έχει πολιτική χροιά. Ο,τι και να λένε, στη χώρα υπάρχουν περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι που είναι μουσουλμάνοι».
Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας σημείωσε ότι στόχος είναι η εμπέδωσή της με ειρήνη, σεβασμό των νόμων και των ανθρώπων. Αναφερόμενος στους μετανάστες και τους πρόσφυγες είπε: «Δεν θέλουμε το κακό κανενός. Όσους αγαπούν την Ελλάδα και τηρούν τους νόμους, τους αγαπάμε».
Δήλωσε αποφασισμένος να επανιδρύσει τη Δημοτική Αστυνομία, είτε με τη συνεργασία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε χωρίς. «Εμάς δεν μας τοποθέτησαν. Αναλαμβάνουμε μόνοι μας την προστασία του σπιτιού μας» είπε αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας.
Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό είπε ότι «δεν διαπραγματευόμαστε σε καμία περίπτωση τη μεταφορά του γηπέδου» και ότι επιπλέον υποστηρίζει «την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου».
Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε απέναντι στους δημοσκόπους και τις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας ότι «οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στις γειτονιές και τις καρδιές των Αθηναίων και όχι στα γραφεία των μισθωμένων, εξαγορασμένων δημοσκόπων». Αναφερόμενος ειδικά στον κ. Καμίνη, του καταλόγισε ότι έχει δώσει σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη εταιρείας «26.000 ευρώ για να του κάνει δουλειές» και μετά «βγαίνει η Καπα Research και του δίνει τη μια εβδομάδα 25,8% και την επομένη, επειδή δημιουργήθηκαν εντυπώσεις, τον κατέβασε στο 21,3%».
Εξίσου επικριτικός υπήρξε απέναντι σε ορισμένα ΜΜΕ. Όπως είπε «όσα και να κάνουν ορισμένα ΜΜΕ, να ξέρουν ότι δεν τους φοβόμαστε. Έχουμε μάθει να πολεμάμε από νέοι με ένσημα του ΙΚΑ».
Απευθυνόμενος στην κεντρική εξουσία, τόνισε ότι «η εκτελεστική εξουσία θα μας βρει απέναντί της, εάν δεν κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Κι αυτό είναι να εφαρμόσει το Νόμο».
Αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση είπε ότι «έρχεται πόλεμος και πόλεμο μπορούν να κάνουν μόνον αυτοί που δεν είναι εξαρτημένοι και εξαρτώμενοι». Εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα ποσοστά των ΑΝΕΛ είναι υψηλά και είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς ανεβαίνουμε και παράλληλα ανεβαίνει ο πανικός τους».
Απευθυνόμενος στις εκατοντάδες των πολιτών που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση σημείωσε: «Μου δώσατε τεράστιο κουράγιο να γελοιοποιήσω αυτούς που γελοιοποιούν τους θεσμούς της πατρίδας. Θα τους μάθουμε ότι δεν γυρίζουμε σελίδα. Αλλάζουμε βιβλίο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news