Home » , , , , , , , , » ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ




ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης φέτος για πρώτη χρονιά δημιούργησε στο πλαίσιο του Θεατρικού Εργαστηρίου του και Παιδικό Τμήμα για τα παιδιά των Δημοτικών  Σχολείων.  

 Στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας σειράς δράσεων-ασκήσεων ειδικά μελετημένες για αυτά να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να εκφραστούν και να βιώσουν στο τέλος τη χαρά της ομαδικής δημιουργίας.   

Και όλα αυτά σε έναν πραγματικό θεατρικό χώρο καθώς τα μαθήματα, θεατρικό παιχνίδι και δραματοποιημένη κίνηση, πραγματοποιούνται στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.


Το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 ώρα 19:00, τα παιδιά που συμμετείχαν θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους με την παράσταση « Στην χώρα των παραμυθιών… μια φορά κι έναν καιρό»

Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση θα ζωντανέψει στη σκηνή παραμύθια έτσι όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν και μπορούν με φαντασία, ρυθμό, μουσική και  θα παρουσιαστεί  και το έργο «Ο λύκος ξαναγύρισε» του Geoffroy de Rennart  σε δραματοποίηση Εύης Φώτου, χορογραφίες Μαρίας Παλιούρα και φωτισμούς Αλέξη Τριανταφύλλου.

Συμμετέχουν τα παιδιά:  Άννα Αντωνίου, Κωνσταντίνα Γεωργακοπούλου, Κλέα Γκίστη, Ιωάννα Δημητροπούλου, Ζωή Δήμου, Χρήστος Ζιόγκος, Αναστασία Θεοχαροπούλου, Εβίτα Καραπαναγιώτη, Μαρία Κινιάκου, Αποστολία Κουκουφίκη, Εύη Μελισσού, Ματέο Μέτσε, Σταυριάννα Ξαγάρα, Χριστίνα Παπαβασιλείου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Φοίβη Παπανάγνου, Κατερίνα Πολυζωίδη, Φραγκίσκος Προβατίδης, Ραφαέλα Ραφτοπούλου, Κρυσταλία Τσάμη, Άννα Μαρία Τσώνου, Εβελίνα Υφαντή, Ηλέκτρα Υφαντή, Μαρίζα Χριστοδούλου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε για κράτηση θέσεων να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα των γραφείων του 
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, 22310-33325 και 32215.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news