Home » , , , , , , » ΣΕ ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΑ !!! Ο Κώστας Σμοκοβίτης στην εκπομπή Παρέα με το Νίκο Σαμούρκα

ΣΕ ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΑ !!! Ο Κώστας Σμοκοβίτης στην εκπομπή Παρέα με το Νίκο Σαμούρκα


ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ...
Ν ΣΑΜΟΥΡΚΑΣ 2014

Ο Κώστας Σμοκοβίτης στην εκπομπή“ Παρέα με το Νίκο Σαμούρκα“
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ (LISTEN US) LIVE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

 
www.radioroumelinews.blogspot.gr

 
http://radioroumelinews.caster.fm


Από μικρή ηλικία τραγουδούσε με τους φίλους του και μόνος του έμαθε να παίζει φυσαρμόνικα. Τα πρώτα του ακούσματα τα κληρονόμησε από τη μητέρα του και από δημοτικούς συνθέτες και τραγουδιστές και από διάφορα λαϊκά πανηγύρια της περιοχής του. 

Όταν τελείωσε το λύκειο, έδωσε εξετάσεις στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. 

Η αγάπη του όμως για τη μουσική και για το τραγούδι άλλαξαν τη ρότα των φιλοδοξιών του παρά τις αντιδράσεις των γονιών οι οποίοι ήταν εκπαιδευτικοί. 

Το 1972 καθώς κέρδισε το πρώτο βραβείο σε τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού στη Λαμία, ο Κώστας Βενετσάνος και ο Χρήστος Μουραμπάς του πρότειναν να συμμετάσχει σε μιαν ακρόαση στην Αθήνα στα στούντιο της Κολούμπια για λογαριασμό της Μίνος και τότε υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο.

Μετά από αυτή τη διάκριση άνοιξαν πόρτες για την καριέρα του πραγματοποιώντας μια πλούσια σειρά από εμφανίσεις σε μπουάτ, αναψυκτήρια, θεατρικές μουσικές παραστάσεις, συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως οι: Μαρία Φαραντούρη, Χάρις Αλεξίου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μάνος Λοΐζος, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δώρος Γεωργιάδης, Μπέσσυ Αργυράκη, Άννα Βίσση, Ελπίδα, Γιώργος Ζαμπέτας, Καίτη Χωματά, Σωτήρης Μουστάκας και πολλοί άλλοι. 

Έχει τιμηθεί με βραβεία και διακρίσεις σε Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης καθώς και σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις διαφόρων περιοχών της Ελλάδος. 

Για την αφιλοκερδή συμμετοχή του τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη των Αθηνών και από τον Αρχιεπίσκοπο και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο με τον χρυσό μετάλλιο Α' Τάξεως ττου Αποστόλου Παύλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news