Home » » O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος ολοκλήρωσε τις επισκέψεις στα «καμποχώρια» της Λαμίας

O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος ολοκλήρωσε τις επισκέψεις στα «καμποχώρια» της Λαμίας


Κορυφώνει την προεκλογική του προσπάθεια στη Φθιώτιδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, επικεφαλής αντιπροσωπείας υποψήφιων περιφερειακών συμβουλίων, πηγαίνοντας από χωριό σε χωριό.
Έχοντας επισκεφτεί την περιοχή της Μακρακώμης και τα ορεινά χωριά εκεί, συνεχίζει στην περιοχή της Υπάτης, ενώ ολοκλήρωσε τις επισκέψεις στα «καμποχώρια» της Λαμίας, αλλά και την Ανατολική Φθιώτιδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επισκέψεις εντείνονται και πρωί και το βράδυ, ενώ παράλληλα επιμένει σε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων παραγωγικών τάξεων, αλλά και κοινωνικών ομάδων.


«Σε όλα τα σημεία της Φθιώτιδας οι πολίτες επιθυμούν να ακούν συγκεκριμένα πράγματα καθώς είναι δικαιολογημένη η επιφυλακτικότητά τους», υποστηρίζει ο κ. Θύμιος Καραΐσκος ο οποίος όπως τονίζει: «έχουμε συγκεντρώσει όλοι μας αρκετές προτάσεις και πολύ περισσότερες ανησυχίες», αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς όπως περιγράφει «το θέμα της ανεργίας και τα θέματα που έχουν σχέση με την υγεία είναι από τα κορυφαία που βρίσκουμε μπροστά μας καθιστώντας πολύτιμη την πρότασή μας για επέκταση του φάσματος προστασίας που περιλαμβάνει το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει ο Κώστας Μπακογιάννης» όπως τονίζει. 


Σύμφωνα με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θύμιο Καραΐσκο «η περιφέρεια ως οντότητα θα πρέπει να αποκτήσει μια ταυτότητα η οποία να είναι ιδιαίτερη αντιληπτή στους απλούς πολίτες», αφού ο ίδιος διαπιστώνει ότι: «όχι μόνο οι πολίτες, αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων έχουν σύγχυση σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες που ΄’εχει ή δεν έχει η περιφέρεια. 


Εμείς πάντως ξεκαθαρίζουμε σε κάθε κατεύθυνση πως δεν υφίσταται θέμα αρμοδιοτήτων. Για όλα τα θέματα έχουμε διακηρύξει πως έχουμε αρμοδιότητα και είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις συμβατές και αποτελεσματικές», τονίζει.

Ήδη από σήμερα Κυριακή υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Φθιώτιδας ξεκινούν έναν δεύτερο γύρο επισκέψεων σε όλη της Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα οργανώνουν και συναντήσεις μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news