Home » » Κίνα: Το ερωτικό τρίγωνο τους βγήκε ξινό...

Κίνα: Το ερωτικό τρίγωνο τους βγήκε ξινό...

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο όταν... - Οι θερμοί εραστές βρίσκονταν στο αυτοκίνητο όταν ο άνδρας άφησε κατά λάθος το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε δέντρο

Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ της περιοχής Γουένζου στην Κίνα και αποφάσισαν να μεταφερθούν στο αυτοκίνητο για να περάσουν μία καυτή νύχτα. Οι δύο γυναίκες και ο άνδρας, όμως, δε μπορούσαν να φανταστούν ότι μετά το βράδυ πάθους θα κατέληγαν στο νοσοκομείο.

Ο Τσουνγκ Γιε την ώρα που απολάμβανε το σεξ με τις δύο νεαρές, κατά λάθος άφησε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να κινείται μέχρι που προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο… Καζανόβα που προκάλεσε το ατύχημα δεν τραυματίστηκε, αλλά οι άλλες δυο πρωταγωνίστριες του ménage à trois κατέληξαν στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πόδια.

Μάλιστα, μία εκ των δύο νεαρών υπέφερε από εσωτερική αιμορραγία, ενώ οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο αναγκάστηκαν να κόψουν ένα τμήμα του αυτοκινήτου ώστε να την απελευθερώσουν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, επιβεβαίωσε ότι οι τρεις νεαροί επιδίδονταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις την ώρα του ατυχήματος, ενώ ενδέχεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε δημόσιο χώρο.

protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news