Home » , » Ηράκλειο: Έκοψε τις φλέβες του στο αεροδρόμιο γιατί δεν έβρισκε πτήση!

Ηράκλειο: Έκοψε τις φλέβες του στο αεροδρόμιο γιατί δεν έβρισκε πτήση!

Αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/06) στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, με έναν Βρετανό τουρίστα να επιχειρεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν έβρισκε πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα του.


Ο 26χρονος Βρετανός έφτασε στον χώρο του αεροδρομίου και ζητούσε να βγάλει εισιτήριο για την πατρίδα του. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη εφικτό. Βγήκε, λοιπόν, στην είσοδο του αεροδρομίου και με ξυραφάκια προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του αριστερού του χεριού. Ένας υπάλληλος, έτυχε εκείνη την ώρα να βγει για να καπνίσει και είδε τον τουρίστα.

Αμέσως ειδοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, με τον 26χρονο να μεταφέρεται αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όταν συνήλθε από την περιπέτεια, ο 26χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή γιατί δεν έβρισκε πτήση επιστροφής στη χώρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθείται από ψυχολόγους και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

 irakliolive.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news