Home » , , , » Ο Μιχελάκης, ο Πάλλης και η βουλή που έκλεισε άρον-άρον

Ο Μιχελάκης, ο Πάλλης και η βουλή που έκλεισε άρον-άρον

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής. 

Γίνεται λόγος για την παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών που αφορούν την περίοδο διακυβέρνησης Παπανδρέου και Παπαδήμου, για την αναβολή επ αόριστον της συζήτησης για το σκάνδαλο Μπαλτάκου, για την αποφυγή ανταρσιών σε ψηφοφορίες για κρίσιμα νομοσχέδια, αφού τα θερινά τμήματα είναι περισσότερο ελεγχόμενα λόγω της δυνατότητας αντικαταστάσεων. Υπάρχει, όμως, και ένα σενάριο κατά το οποίο έπαιξε ρόλο και η δικογραφία που έφτασε στη Βουλή στο τέλος Απριλίου και αφορά τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. 

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή 
Κωνσταντοπούλου λέγοντας:

«Δεν θα μπουν σε συζήτηση, μέχρι τον Οκτώβριο, ούτε τα υπόλοιπα αιτήματα άρσης ασυλίας βουλευτών που εκκρεμούν, μεταξύ των οποίων η διαβόητη πλέον δικογραφία εις βάρος του κ. Μιχελάκη, που έκανε 4 μήνες να βρει το δρόμο της από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να λειτουργεί ως τροχονόμος και ήδη παίρνει παράταση άλλων 4 μηνών«.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hot Doc, που αποκάλυψε την υπόθεση, ο νυν υπουργός Εσωτερικών, την περίοδο κατά την οποία ήταν βουλευτής, εμφανίζεται να χρηματίζεται από τον προφυλακισμένο Αναστάσιο Πάλλη, προκειμένου να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο, δηλαδή να κάνει ερωτήσεις που ενδιαφέρουν τον επιχειρηματία. 

Σημειώνεται ότι ο Αν. Πάλλης ελέγχεται για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή. Το περιοδικό επισημαίνει ότι η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από έρευνα των αρχών, οι οποίες κατάσχεσαν μεταξύ πολλών άλλων το ηλεκτρονικό αρχείο του Αν. Πάλλη, αλλά και δεκάδες φακέλους με έγγραφα, καθένας από τους οποίους είχε το όνομα κάποιου με τον οποίο ο Αν. Πάλλης δεν είχε απαραίτητα επαγγελματική σχέση. 

Μέσα σε αυτά τα χειρόγραφα αρχεία εμφανίζεται το όνομα του Γ. Μιχελάκη, αλλά και ονόματα άλλων πολιτικών και κυρίως υπουργών, ενώ περιγράφονται και ραντεβού του προφυλακισμένου επιχειρηματία με σημαίνοντα πρόσωπα και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο.

aftodioikisi.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news