Home » , , , , , , » Τρεις Κινέζοι πέθαναν από αϋπνία λόγω... Μουντιάλ

Τρεις Κινέζοι πέθαναν από αϋπνία λόγω... Μουντιάλ

Την τελευταία πνοή τους άφησαν τρεις ποδοσφαιρόφιλοι στην Κίνα, οι οποίοι ξενυχτούσαν όλο το βράδυ, προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις που διεξάγονται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της διαφοράς ώρας, στη διάρκεια της φάσης των ομίλων οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζουν στην Κίνα τα μεσάνυχτα, στις 3 και στις 6 το πρωί.

Η εφημερίδα «Eastern Daily» στη Σανγκάη αναφέρει ότι ένας 39χρονος άνδρας πέθανε την Κυριακή, αφού παρακολουθούσε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τρεις διαδοχικές νύχτες. 


Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος κατονομάζεται μόνο με το επώνυμο Ζου, πέθανε από εγκεφαλικό ενώ παρακολουθούσε τη συνάντηση της Ουρουγουάης με την Κόστα Ρίκα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η υγεία του ήταν σχετικά καλή, ωστόσο είχε ιστορικό υπέρτασης.

Στο μεταξύ, ένας 25χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μπροστά στον υπολογιστή του στις 7 το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Σουζού της ανατολικής Κίνας.


 Όπως μετέδωσε η επίσημη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της επαρχίας Τζιανγκσού, στην οποία βρίσκεται η Σουζού, ο εκλιπών άφησε την τελευταία πνοή του από εξάντληση μετά την παρακολούθηση του αγώνα της Χιλής με την Αυστραλία.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news