Home » , , » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Γ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Γ.Α.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, με θέματα συζήτησης την αυθαίρετη περικοπή των αποδοχών στους ανταποκριτές, την αναγραφή στις βεβαιώσεις αποδοχών των ανταποκριτών «ως αμοιβές από ελεύθερα επαγγέλματα» και μία σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Ταμείου και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τις μονομερείς αποφάσεις της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. σε βάρος των ανταποκριτών που έχουν στηρίξει και στηρίζουν το έργο του Οργανισμού εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους ανά την Ελλάδα. Το ευχαριστώ από την πλευρά του Ο.Γ.Α. ήταν η αιφνίδια περικοπή της αποζημίωσης των ανταποκριτών από 50,00 έως 100,00 ευρώ το μήνα.

Κατέστη σαφές από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πώς τέτοιες ενέργειες από τον Ο.Γ.Α. υπονομεύουν το κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και δεν θα πρέπει να επαναληφθούν.

Ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. δεσμεύτηκε για την αναπλήρωση της αποζημίωσης μέσα στον Ιούνιο (27-6-2014), ενώ συμφώνησε να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα νέα συνάντηση αναφορικά με τον τρόπο και τις συνθήκες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στο μέλλον, με τη συμμετοχή και της Κ.Ε.Δ.Ε. Ανέφερε μάλιστα πώς ο Ο.Γ.Α. προωθεί ένα σχέδιο ριζικής αναδιάρθρωσης και επανεξέτασης του τρόπου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αναμένει να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο κ. Βεργίνης και θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον Ο.Γ.Α. Δεν εφησυχάζει και δεν πρόκειται να δεχθεί μονομερείς αποφάσεις και αλλαγές σε βάρος των ανταποκριτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news