Home » , , » Σαρωτικός ο Θ. Μωραΐτης: Είναι για λύπηση ο Βενιζέλος (VIDEO)

Σαρωτικός ο Θ. Μωραΐτης: Είναι για λύπηση ο Βενιζέλος (VIDEO)


 Απαντήσεις ουσίας σε μια "αρχηγική" εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Θάνος Μωραΐτης στα περί «υπονόμευσης» και «πέμπτης φάλαγγας» που ανέφερε στη χθεσινή του ομιλία - απάντηση σε όσους...τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πολιτική του Ευάγγελου Βενιζέλου.  

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο αιτωλοακρνάνας βουλευτής, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στους δράκους και τα φαντάσματα που συνήθως εφευρίσκει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να δικαιολογεί ή να καλύπτει τα σφάλματα του τόνισε ότι «χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβη σε ατόπημα. Οφείλει να δώσει διευθύνσεις και ονόματα. 

Καλό είναι να μη χάνεται το μέτρο και η ψυχραιμία. 

Και χθες η ψυχραιμία χάθηκε. Στα πολιτικά επιχειρήματα οι πολιτικοί οφείλουν να απαντούν με πολιτικά επιχειρήματα και να μην εισερχόμαστε στη σφαίρα της συνομωσιολογίας και της δημιουργίας εντυπώσεων».,

Ο κ. Μωραίτης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τα περί πέμπτης φάλαγγας δεν τον αφορούν και ανέφερε: 

«Εγώ εγκαταστάθηκα στην περιφέρεια μου και έφερα θετικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με άλλους που μιλούν σήμερα για υπονομευτές». Ζήτησε, δε, «να βαθμολογηθούν όλα τα στελέχη», όπως ανέφερε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στην συνέχεια σχολίασε πως «πρέπει να τελειώνει η πλάκα περί υπονόμευσης. 

Κρινόμαστε όλοι από τα ποσοστά των περιφερειών μας. 

Είμαι ένα στέλεχος που εγκαταστάθηκα στην περιφέρεια μου για ένα μήνα και πετύχαμε μια επίδοση 2,5% πάνω από το μέσο όρο, πήραμε την περιφέρεια και είχαμε θετικά αποτελέσματα σε πολλούς δήμους.». 

Ερωτώμενος, τέλος, για επιθετικές δηλώσεις που έγιναν από συνεργάτες του κ. Βενιζέλου είπε: «Καλό είναι να μαζευτούν οι συνεργάτες του προέδρου και να μη διχάζουν σε αυτές τις κρίσιμες ώρες».

koutipandoras.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news